Category: Intervjuer | 2013-04-04 | 00:00:27

Intervju med Teen Vouge : Justin pratar om sin karriär, familj, vänner, tro och mer

Som bilderna vi har lagt upp innan från Teen Vouge,så är Justin Bieber på omslaget maj tidningen. Den kommer att finna ute på tidningskiosker i USA, tidigast den 16 April, men webbplatsen Teen Vogue har redan släppt ett litet utdrag ur intervjun med flera uttalanden från Justin. 

"Det är en Kanada goose" Jag sitter bredvid Justin Bieber i hans hotellrum i New York, han tar fram sin mintsvarta iPhone 5 ur fickan, och efter att ha sett min förvånande min, förklarar han exhalterat sin bakrundsbild.Man skulle kunna tro att bakrundsbilden på den nittionåriga megastjärnans iPhone skulle  kanske vara en bild på honom och hans vän Drake, ett foto på gatan Harajuku (Justins favorit ställe i Japan), eller en vacker "One Less Lonely Girl." Men nej, det är en enkel bild av en brun svart fjädrad fågel som påminner honom om om hur han började i Stratford, Ontario, med 32.000 invånare.

Husen verkar vara så långt borta när man sitter högst upp på ett hotell, högt över stora Manhattans-gator.Och ingen vet att han är här.. Ännu.Kanske för att det är närmast omöjligt (och olagligt) att parkera hans enorma svarta turnée buss utanför på  Fifth Avenue (Beliebers känner igen hans turnéebuss på milavstånd)
 
 
 
Justin är i staden för att delta i Saturday Night Live, han har precis anlänt från Miami, där Justin avslöjar, att dem filmade showen, för hans kommande film, som är den andra delen på Justins första film 'Never Say Never' . "Jag har inte sovit", erkänner han, men han är på gott humör och omfamnade mig med entusiasm, som om jag var en av hans  medlemar i hans crew, innan vi satte oss ner för att prata. Det första jag lade märke till var hur gott han luktar, det är nästan distraherande.( Jag fick sedan redan på att Le Labo Santal 33 är hans favoritdoft). 
 
Justin är bekväm denna morgon morse, klädd baggy mjukisbyxor , en Brooklyn Nets snapback och ett tight vitt linne med tillräcklig urringning för att man ska se hans nya tatuering, romerska siffror precis vid hans nyckelben (tatueringen är dedikerade till hans mamma Pattie Mallette, och är hennes födelsedatum) Du skulle nästan kunna missta honom för en normal tonåring om det inte vore för en inte så liten accesoar han bär: En massiv guld Rolex med diamant ur.
 
 
Trots hans berömmelse, är Justin överraskande lugn. Han har ingen personlig assistent som duttar med honom. För hans Teen Vouge cover shoot, hade han enbart ett önskemål : 50 Cent's Vitaminvatten, Formula 50 (den lila). Då han spenderar mestadels av sin tid med att bo på hotell, så är han inte kräsen med vart han skall bo, och har ägt rumnycklar till hotellrum överallt från the Four Seasons till the Radissons. På hans nuvarande Believe turne kommer han att besöka 4 kontinenter och mer än 7 städer detta år, men även fler shower är planerade. Jag kommenterar att han kommer vara i Europa snart, "Jag kommer vara där samtidigt som Lil Wayne!", säger han exalterat ,"Det är ganska coolt. Jag ska antagligen på någon av hans shower." ( vår intervju tog plats då Lil Waynes turne blivit uppskjuten) och det verkar som om stora stjärnor ändå är tillåtna att vara stora fans.
 
Rykten om han på internet:
 
"Min twitter är faktiskt ganska lugn. Jag har så många fans så jag ser sällan en negativ tweet. Jag läser inte kommentarer från Youtube, eftersom det finns så många som kan göra mig ledsen där."
 
Vilka han räknar som sina vänner:
 
"Min pappa, min mamma, Ryan Good, Ryan Butler, Chaz, Lil Twist är min bästa vän. De ser inte mig som Justin Bieber, dem ser mig bara som Justin."
 
Mer från Justins intervju med Teen Vouge kommer ut i Maj numret den 16 April.


 

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: