Category: News! | 2013-04-15 | 17:21:09

Anne Frank-museet försvarar Justin Biebers kritik


På måndag (15) försvarade Anne Frank -museet i Amsterdam Justin Bieber mitt i ilska av press och internet-användare, om de kommentarer han gjort i gästboken av webbplatsen (postat här), när han skrev att han hoppades att den judiska tonåring som dog i nazisternas koncentrationsläger hade varit din fan.
 
"Vi tror att vad vi måste komma ihåg är att en ung man på 19 år kom till Anna Frank hus och tillbringade en timme på fredag kväll när det kunde ha gjort andra saker i Amsterdam," sade talesmannen för museet, Maatje Mostart, till AFP om den ökande kritik som astro's kommentar var "själviska".
 
Bieber besökte museet där han var ett hus som tjänade som skydd för Anne och hennes familj gömma undan nazisterna.
"Men han var mycket intresserad. Är mycket viktigare än alla den debatt som vi nu se.Detta är den positiva sidan och vi vill lämna det, " Mostart sade.
 
Bieber orsakade arga reaktioner på Facebook, efter museet gav nyheten om hans kommentar, där många användare har anklagat sångaren av att vara "borta".
 
Esther Voet, chef för nederländska centrum för Information och dokumentation om Israel (CIDI), sagt att kommentarerna från Bieber var "något dumt och inte mycket intelligent."
 
"Detta visar att superstars inte alltid har en IQ på astro," sade han till AFP.Anne Franks dagbok är en glidande hänsyn till hans två år på flykt från nazisterna med sin familj i ett hemligt hus som är idag ett populärt Museum i centrala Amsterdam.Hon dog 1945, vid en ålder av 15 i koncentrationslägret Bergen-Belsen i norra Tyskland.
 
Postat av: tussan.

Snäll folk han är 19 det är väl inte så lätt alla gånger. Det vara kanske olämpligt sagt men som sagt han kunde ju lika gärna ha gjort andra saker, jag tror inte han menade något illa. Om till och med musset går in och försvara honom. Det är lite som folk sitter och väntar på att han gör fel och när han gör det får han mkt krtik. Han kunde ju lika gärna ha strunat i att skriva i gästboken. Men han skriver det visar att han var intresserad. Jag tror inte bieber är trög.

2013-04-15 @ 20:10:07

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: