Category: News! | 2012-10-21 | 01:34:08

Besökte en cancer drabbad tjej


Justin tog time out från sin turné för att besöka ett fan i Edmonton, Kanada på sjukhuset som var för sjuk för att närvara vid hans konsert! Han är så söt!

Justin Bieber fortsätter att leva upp till sitt rykte som den trevligaste killen i Hollywood! Även i Edmonton, Kanada för ett stopp på sin Believe turné besökte Justin en 18-årig cancerpatient Crystal Amber Montgomery på sjukhuset, eftersom hon var för sjuk för att lämna sitt rum till hans show. Hur sött är det?

Crystals vän, Joana Antunes, skrev på Justins Facebook vägg för att berätta om sin bästa vän. Crystal, som har fått diagnosen cancer osteosarkom, är den yngsta patienten vid korset Cancer Institute vid University of Alberta i Edmonton, och är ett stort fan av Justin. Joana förklarade att Crystal hade följt Justin sedan han bara var en YouTube sensation och hade även hade en affisch av honom i hennes sjukrum. Hon hade tidigare planerat att närvara vid konserten när Justin kom till Edmonton, men skulle inte kunna, eftersom hon var för sjuk för att lämna sjukhuset.

"Jag vet att det är nästan omöjligt, men du är den som säger att man ska tro. Så här är jag, jag tror, "Joana skrev i sitt budskap. Den hashtag # bieberforcrystal vunnit popularitet på Twitter, och Justin gick för att besöka flickan. Han antydde om besöket på måndag 15 oktober,där han tweetade, "nu ska jag ut och göra något som betyder något. #giveback.

"Crystal talade till kanadensiska tidningen Toronto Sun om besöket och sade:" Han är fantastisk, han är en inspiration. Att se honom vara en sådan mega-stjärna men så villiga att hjälpa människor, och han är just en sådan stor person. "

Älskar du hur mycket Justin bryr sig om sina fans, HollywoodLifers?

-justindrewbieber


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: