Category: Jelena | 2012-11-29 | 01:01:00

Taylor Swift tycker Selena ska lämna Justin bakom sig

Med alla dalar och berg Selena har gått igeom med hennes förhållande med Justin, så tycker hennes BFF(Best Friend Forever) Taylor att hon borde gå vidare föralltid. 

En källa säger till Life & Style, "Hon (Taylor Swift) känner att Selena bara blir deprimerad av all Justin drama. Även Selenas egna mamma vill att hon ska gå vidare.Hon vill inte att Selena ska hållas tillbaka till Justin," säger en vän." Hon säger att han är alldeles för mycket trubbel/problem."
 
Det har varit en känslomässig bergochdalbana för Selena, förra månaden, kom hon på Justin att han hade skickat sms med Chanel Celaya, skådespelare han kysste i hans musikvideo "As Long As You Love Me."
" Selena var otroligt avundsjuk under den tiden dem hängde tillsammans," säger en källa.
 
Och hon blev även avundsjuk för den uppmärksammanheten han gav Chanel. Selena hittade sms som Justin sänt till henne, som var mer kärleksfulla sms. Selena tog argt upp det här med Justin, som förklarade sig att han inte hade gjort någonting fel. Då blev Selena ännu mera sur på Justin för att hon trodde att han ljög.
 
“Det var en stor tillit fråga som bröts och Selena tog verkligen det här med hjärtat. Justin och Chanel har inte varit intima mot varandra, bara dem flirtiga smsen, som hände under och efter musikvideon gjordes. Justin var bara dum och raderade inte smsen," säger en källa.
Sen att Selena var tvungen att hantera situationen när Justin sågs på samma show av The Lion King med Victoria Secret Modellen Barbara Palvin på Broadway den 8 Nov.

OBS!! det här är en osäker källa som skrivit detta, så mycket kan vara osant. Själv tycker jag att det låter överdrivet. Jag tror absolut inte att det är/var såhär. Varför jag då lägger upp detta? Är för att vissa kanske vill veta vad som skrivs i Hollywood om deras förhållande och vad folk tror. Men jag tror som sagt att det här inte är sant. Ingen kan veta hur deras förhållande är. Dem kanske är tillsammans igen, men vill inte säga det till media? :)

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: