Category: News! | 2012-05-23 | 20:16:57

Justin förklarar fan dejten @ billboard



Justin Bieber gjorde en Virginian flicka, Cady Eimer, en mycket lycklig när han bjöd henne att bli hans dag Billboard Music Awards, och ET fångas upp med lyckliga flickan och hennes kändis dagen backstage.
"Jag bad honom att balen förra året ... och han kunde inte göra det. Igår på min bal, jag står där och en video slås på och han var som "jag kan inte göra det men jag har en bil för dig att komma till Billboard Awards "och här är jag."
Justin förklarade också varför han väljer att ha sådana personliga fläkt erfarenheter:
"I slutet av dagen, är det lika kul för mig som det för henne. Jag kan umgås och ha en bra tid. Jag kunde inte gå på balen så varför inte få henne just kommit ut och umgås och ha kul? "
Justin Bieber gjorde Cady Eimer väldigt lycklig/glad när han bjöd ut henne på dejt till Billboard Music Awards, och ET träffade den lyckliga flickan och hennes idol backstage.

"Jag bad honom till balen förra året ... och han kunde inte komma. Igår på min bal, jag stod där och en video sattes på och han var som "jag kan inte komma men jag har en bil för dig som tar dig till Billboard Awards "och här är jag."

Justin förklarade också varför han väljer att ha sådana personliga fans erfarenheter:

"I slutet av dagen, är det lika kul för mig som det för henne. Jag kan umgås och ha en bra tid. Jag kunde inte gå på balen så varför inte få henne att kommit ut och umgås och ha kul? "
källa
Postat av: Aya

Är Justin och selena tilsammans!? :)

2012-05-23 @ 21:54:07

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: