Category: News! | 2012-05-11 | 18:03:53

Justin Bieber: "Jag är rädd för hajar"


Justin Bieber är rädd för hajar så mycket att han "inte gillar" bad i havet, trots att trotsa havet vid ett flertal tillfällen. (obs: bilden är inte på riktigt)
Han sade Extra :
"Jag är rädd för hajar. Jag har [simmade i havet], men jag tycker inte det. Jag bara rädd för hajar antar jag. "
Även om han inte är angelägen om hajar, är Justin "söt och kärleksfull" att Selena så mycket så att han värderar sig själv som en "ganska bra pojkvän", och han inte tycker att det är för mycket begärt för män att vara snäll mot deras flickvänner.
"Jag skulle säga att jag är ganska bra pojkvän. Jag tycker det är inte svårt att vara en bra pojkvän du bara måste vara söt och kärleksfull och omtänksam och inte vara oförskämd mot din tjej. "
Justin hoppas också att imponera på sin mamma Pattie Mallette när han släpper sin nya låt, "Turn To You", på mors dag, som han har skrivit speciellt för henne.
"Jag skrev en låt för henne och jag kommer att lägga ut det på mors dag för henne och alla andra mammor runt om i världen.
"Jag tänker inte vara med henne, jag ska vara ute ur landet så kanske när jag kommer tillbaka vi kan göra en stor middag."
Justin Bieber är rädd för hajar så mycket att han "inte gillar" att bad i havet, trots ha trotsat havet vid ett flertal tillfällen. (obs: bilden är inte verklig)

Han sade till Extra:
"Jag är rädd för hajar. Jag har [simmat i havet], men jag gillar det inte. Jag är bara rädd för hajar antar jag. "

Även om han inte är angelägen om hajar, är Justin "gullig och kärleksfull" till Selena så mycket så att han värderar sig själv som en "ganska bra pojkvän", och han tycker inte att det är för mycket begärt av män att vara snäll mot sin flickvän.

"Jag skulle säga att jag är en ganska bra pojkvän. Jag tycker inte att det är svårt att vara en bra pojkvän du bara måste vara snäll och kärleksfull och omtänksam och inte vara oförskämd mot din tjej. "

Justin hoppas också att han kommer imponera på sin mamma Pattie Mallette när han släpper sin nya låt, "Turn To You", på mors dag, som han har skrivit speciellt för henne.

"Jag skrev en låt för henne och jag kommer att lägga ut det på mors dag för henne och alla andra mammor runt om i världen.

"Jag kommer inte vara med henne, jag kommer vara ute ur landet så kanske när jag kommer tillbaka så kan vi äta en stor middag tillsammans."
källa

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: