Category: News! | 2012-03-05 | 19:58:46

Justin hoppas på mer respekt efter nya hans album!


Med Justin Bieber förväntas sjunka tro senare i år, det hoppas han också att utvidga sin fanbase. Självklart hans första prioritet är att göra sina fans glada, men han vill också bevisa för alla haters där ute att han är mer än bara en Teenage Dream, han är ett certifierbart popstjärna som kan göra musik som tilltalar alla åldrar.
Justin sa MTV News:
"Man kan inte riktigt förvänta sig något från mitt album. Det är väldigt, väldigt annorlunda, och det är nytt, det är inte samma sak alla är vana att höra just nu på radion . Det är verkligen spännande för mig, därför att jag kan bryta sig ut ur mitt skal och visa mina fans vad jag handlar om och visa andra människor som kanske inte gillar min musik som kanske de kan gillar min musik.
"Jag är inte försöker gå ner i någon av mina unga fans. Jag försöker bara få fans, och jag tror att det är bästa sättet att göra det. Snarare än att försöka att växa upp och förlora dina fans, kan du få bättre och utvecklas och få respekt från fler människor. "
Justin för att släppa album första singel, "pojkvän", den 26 mars, och han sa att det säkerligen kommer att glädja sina mest hängivna fans.
"Denna nya albumet är galen. Jag har spenderat mest tid på det kreativt, bara skriva mig själv och vara involverad i hela processen. Det är något som kommer från mitt hjärta. Jag hoppas att alla mina fans och alla mina beliebers gillar det. Med min nya skiva, Tro, det är så många olika låtar och så många olika stilar. Det är verkligen mångsidig och rolig. Min första singel kommer att bli fantastisk - alla som kommer att älska det. "
"Jag vet inte om det kommer att kallas tror kommer Tour. Jag vet inte ännu, jag har verkligen ingen aning. Men det kommer att bli en tur till min album, Believe. 100 procent. Och jag kommer att vara på väg att hänga ut. "
Justin Bieber förväntas att släppa "Believe" senare i år, han hoppas också att han ska utvidga sin fanbase. Självklart hans första prioritet är att göra sina fans glada, men han vill också bevisa för alla haters där ute att han är mer än bara en Teenage Dream, att han är en popstjärna som kan göra musik som tilltalar alla åldrar.

Justin sa till MTV News:
"Man kan inte riktigt förvänta sig något från mitt album. Det är väldigt, väldigt annorlunda, och det är nytt, det är inte samma sak alla är vana att höra just nu på radion. Det är verkligen spännande för mig, därför att jag kan bryta mig ut ur mitt skal och visa mina fans vad jag kan göra och visa andra människor som kanske inte gillar min musik att de kanske kan gilla min musik.

"Jag försöker inte förlora några av min yngre fans. Jag försöker bara få fans, och jag tror att det är det bästa sättet att göra det. Snarare än att försöka att växa upp och förlora dina fans, kan du bli bättre och utvecklas och få respekt från fler människor."

Justin om att släppa albumets första singel, "boy friend", den 26 mars, och han sa att det säkerligen kommer att glädja sina mest hängivna fans.

"Det här nya albumet är galet. Jag har spenderat mest tid på det kreativa, bara skriva och vara involverad i hela processen. Det är något som kommer från mitt hjärta. Jag hoppas att alla mina fans och alla mina beliebers gillar det. Med min nya skiva, Believe, det är så många olika låtar och så många olika stilar. Det är verkligen mångsidigt och roligt. Min första singel kommer att bli fantastisk - alla som kommer att älska den. "

"Jag vet inte om det kommer att kallas Believe Tour. Jag vet inte ännu, jag har verkligen ingen aning. Men det kommer att bli en tunering till min album, Believe. 100 procent. Och jag kommer att vara på väg och hänga. "

Postat av: Ida

Även om hans album är olikt kommer jag alltid att vara hans Belieber, alla riktiga Beliebers kommer det!

2012-03-05 @ 21:12:50
URL: http://justindbnovell.bloggplatsen.se

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: