Category: News! | 2012-03-05 | 15:52:39

Justin är fortfarande galet förälskad!


KällornäraparetsägerattJustinärgalenihanstjej-deäravseddaattvaratillsammans!HanillustreradeverkligendettamedtungaPDApåhans18-årsdagsfest!
JustinBieberochSelenaGomezhadeenfantastisktidden2marsunderJustinsfödelsedagsfestpåRegentBeverlyWilshireHotelochkällornäraJustinsägaatthennesnärvarovardenviktigastedelenförhonom!
JustinochSelena,19,kundeintesläppatagetomvarandrapåhelakvällen,UsWeekly.
"HanvaröverSelenahelatiden,gickruntmedhenneihanden,"saenkällafrånfesten."Hankysstehennehelatiden.Detärtydligtatthonvardenbästadelenavnattenförhonom.Hanärfortfarandesåkärihenne."
-justindrewbieber
Källor nära paret säger att Justin är galen i hans tjej - de är avsedda att vara tillsammans! Han illustrerade verkligen detta med tunga PDA på hans 18-årsdags fest!

Justin Bieber och Selena Gomez hade en fantastisk tid den 2 mars under Justins födelsedags fest på Regent Beverly Wilshire Hotel och källor nära Justin säga att hennes närvaro var den viktigaste delen för honom!

Justin och Selena, 19, kunde inte släppa taget om varandra på hela kvällen, Us Weekly.

"Han var över Selena hela tiden, gick runt med henne i handen," sa en källa från festen."Han kysste henne hela tiden. Det är tydligt att hon var den bästa delen av natten för honom. Han är fortfarande så kär i henne."
Källa

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: