Category: News! | 2012-06-17 | 00:09:27

Scooter Braun: "Justin är inte en man än"


Justin Bieber är "definitivt inte en man än" trots hans mer vuxna musik, enligt hans manager, Scooter Braun.
 
Den 18-åriga sångaren har släppt en ny, mer mogen musik på hans tredje album, Believe, men Scooter säger att han fortfarande har en lång väg att gå innan han är fullvuxen. Han sa till Billboard magazine: "Vuxen artist? Bara för att han är myndig nu betyder inte att han är vuxen."
 
"Han behöver fortfarande vägledning: han försöker fortfarande hitta sin väg. Han är inte längre en pojke, men han är definitivt inte en man."
 
Scooter tillade han är "stolt" över Justin för att han har vuxit upp så snabbt och det i full sken av allmänhetens ögon. Han tillade: "Ingen i världshistorien hat någonsin vuxit upp med det tryck som han har - att vara en solo artist så ung, så berömd, i en värld med teknik som exponerar oss 24/7."
 
"Han gick bokstavligt talat igenom puberteten framför ögonen på hela världen. Framför alla som förväntar sig något från honom och ett folk som sitter och väntar på att han ska sabba det."
 
"Han är en fighter, jag är stolt över honom - hur han stannade trogen mot själv och tagit kontroll över hela situationen."
 
- justindrewbieber

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: