Category: News! | 2012-06-26 | 00:08:44

Justin Bieber's privata middag utan Selena Gomez


 Justin hade en super pricat middag i NYC för att fira releasen av hans nya album,
och vi har alla detaljerna från den intima tillställningen här! Få reda på vad som hände på insidan av den privata festen.

Justin Bieber firade releasen av hans nya album Believe, där stjärnan var tillsammans med en liten intim grupp av runt 75 människor, bestående av vänner, familj
och de bästa cheferna inom musik för en super hemlig middags bjudning på Lower East Side, resturagen Sons of Essex. En gäst berättar för oss att Justin hyrde hela resturangen för sin privata fest - och det var super kul!!

Efter en heldag med intervjuer och TV intervjuer, Justin 18, åkte Justin till den super trendiga NYC resturangen -
samtidigt som vi såg Selena i stan, kom han själv på kvällen. "Hon (Selena) var inte där, hon kunde inte komma." Berättar en gäst. Medan hon inte var på middagen, tycker vi att det är supergulligt att hans stödjande flickvän var i stan för Bieber release dag!

De som var på festen tittade på NBA finalen ocg sen dansade de hela natten, sipprade på alkoholfria cocktails designade för Justin! "Alla åt middag, umgicks och tittade på finalen. När matchen var över, spelade Justin's DJ lite låtar och alla var kvar för att njuta av festen."
 
Berättar en gäst för oss. "De serverade speciella alkoholfria cocktail bara för Justin! Det var "The Boyfriend" (gjord av söt lime-juice, club soda, färskpressad lime, grenadin och körsbärs garnering) och "The All Around The World" (sprite, apelsin juice, grenadin och lime garnering)" Berättar en gäst. 

Och till menyn, hade de fem spice pork belly sliders, hen & waffles, mac-n-cheese balls,
mushroom truffle pizza, and truffle grilled cheeses. Till huvudrätt hade de resturangen brömda hamburgare,
ananas glaserad revbenspjäll med friterade pickles och pommes.

Resturangen dekorerade deras ickeberömda svarta tavlor för dem speciella tillställningen, genom att gratta Justin. Tur nog så har Lower Esr side bloggen och Bowery Boogie lyckats smyga in dagen efter för att kunna fånga den enda bilden av den intima affären.

Medan det låter roligt, är vi ledsna att höra att Selena missade den intima tillställningen!
-justindrewbieber


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: