Category: News! | 2012-06-30 | 16:47:56

Justin Bieber: Abryter upprört en intervju


Åh nej! Justin blir extremt upprörd efter att radio DJ jämför honom med Justin Timberlake och skämtar om One direction och Justins mamma! Det blir riktigt intensivt och han lägger på luren - lyssna på intervjun!

Justin Bieber gjorde en mycket ansträngd intervju med Detroit's 106.7 show, "Mojo in the Moring" idag och det slutade med att han la på luren! Allt skedde efter att frågor som involverade One Direction och Harry Styles dök upp.

Intervjun med Justin startade vänskapligt och gulligt med DJn som gav Justin komplimanger för hans välgörenhet och hans nya Believe album, men det blev lite awkward när Moho försökte ge Justin beröm för låten "Believe" genom att säga, "Jag trodde att det var Justin Timberlake." Mojo tillägger, "Jag hoppas du tar det som en komplimang, jag menade det så."

Men Biebs var inte nöjd. "Det är galet för att våra röster är låter inte likadant. Jag menar, att säga att jag låter som någon annan är inte riktigt en komplimang."

De fortsatte konversationen, pratade om Mariah Yeater och Justin's låt "Maria" och när Mojo tar upp One Direction och Justin's nya vänskap med gruppen. Bieber kallar dem "Bra killar" och säger, "De var i stan för ett tag sen och kom över osv." Han verkade dock inte så intresserad av att prata om saken.

Det är nu som intervjun började gå neråt. "Oroar du dig för att Harry är runt din mamma, eftersom att han verkar gilla äldre kvinnor?" Skämtar Mojo. "Jag tror att du ska oroa sig för mig runt din mamma, bro." Fräser Bieber.

"Justin min mamma är död så tyvärr skulle det inte funka." Avslöjar DJn, vars mamma faktiskt är avliden.

Vid denna punk lägger Justin på och hans folk från skivbolaget tar telefonen och säger, "Hej, så han blev lite upprörd med frågorna och kommer troligen inte tillbaka."

DJn förklarar för hans fans att anledningen till att han frågade Justin om Harry Styles och hans mamma från första början var för att i en relativt ny intervju sa Selena att Justin skojade om Harrys smak för äldre kvinnor! Så det var faktiskt ett skämt Justin hade gjort från första början!
-justindrewbieber    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: