Category: News! | 2012-02-09 | 16:01:24

Ke$ha skriver en låt till Justin? Duett?

Justins nästa studioalbum kommer innehålla en låt skriven av (och med) Ke$ha, har HollywoodLife.com fått reda på! Som om du behövde en till anledning att se fram emot Justin Biebers tredje studioalbum.
Tro det eller ej, har vi en till dig: Kejsarinnan av glitter och enhörningar, Ke$ha, skriver en låt till Justin! En källa säger till HollywoodLife.com att Ke$ha "skulle också vara en del av låten, i en duett" Vi kan inte vänta på att se vad Ke$ha kokar ihop för Biebs - men vi är ännu mer uppspelta för den potentiella musikvideon. Behöver vi ens påminna dig om hur galen videon till "Blow" var? (Regnbågar och enhörningar och James Van Der Beek, oh my!)
- Hollywoodlife

Justins nästa studio album kommer innehålla en låt skriven av (och med) Ke$ha, har HollywoodLife.com fått reda på! Som om du behövde en till anledning att se fram emot Justin Biebers tredje studio album. 

Tro det eller ej, har vi en till dig: Kejsarinnan av glitter och enhörningar, Ke$ha, skriver en låt till Justin! En källa säger till HollywoodLife.com att Ke$ha "skulle också vara en del av låten, i en duett" Vi kan inte vänta på att få se vad Ke$ha kokar ihop för Biebs - men vi är ännu mer uppspelta för den potentiella musikvideon. Behöver vi ens påminna dig om hur galen videon till "Blow" var? (Regnbågar och enhörningar och James Van Der Beek, oh my).
- Hollywoodlife

Så hur tror ni duetten skulle blivit mellan Ke$ha och Justin?
bra eller dålig? 


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: