Category: News! | 2012-02-07 | 16:41:41

Justins livvakt slog ner en paparazzi!


Justin Biebers livvakt (förre israeliske soldaten Moshe Benabou inte Kenny ) som bara SmackDown på en alltför aggressiv paparazzi på LAX flygplats .. rapporterar TMZ . com.
Justin hade just anlänt till flygplatsen LAX (Feb 6) och gav sig in en SUV för att lämna flygplatsen ... sedan en paparazzi sprang framför bilen för att ta flera bilder.
OMG .. fångas på band!
video ordväxlingen mellan Justin beskyddare och paparazzo!
Justin Biebers livvakt (förre detta israeliske soldaten Moshe Benabou, inte Kenny) slog ner en alltför aggressiv paparazzi på LAX flygplatsen.. rapporterar TMZ.com.

Justin hade just anlänt till flygplatsen LAX (6:e Feb) och gav sig in en SUV för att lämna flygplatsen... sedan sprang en paparazzi framför bilen för att ta flera bilder.

Allt kom med på film så kolla videon nedanför:

Livvakten frågade paparazzin om han kunde flytta på sig - men killen vägrade och fortsatte att fotografera.

 

Vid denna tidpunkt försökte livvakten att styra honom till trottoaren - och killen knuffade sig på honom. Det var då som livvakten duckade, och sedan slog honom med ett slag i ansiktet.
Livvakten hade sedan paparazzin tills polisen kom.
Enligt Justin började allt när paparazzin hoppade framför Justins bil och vägrade att sluta ta bilder. paparazzin greps och blev dömd för misshandel med ett dödligt vapen... ett brott.

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: