Category: Jelena | 2012-12-20 | 17:57:23

Selena's dystra lunch utan Justin på hooters

Selena Gomez var på lunch igår, 17 december, på Hooters i Burbank utan Justin Bieber i sikte. Hooters har varit ett av parets favorit tillhåll. Kan Selena redan sakna Justin trots att hon dumpade honom för bara ett par dagar sedan?

Det har bara gått ett par dagar sedan Selena och Justin gjorde slut, men tecknen som visar att dem saknar varandra och att de är förkrossade är redan där.

Ett ögonvittne berättar till HollywoodLife.com, "Selena tog en lunch på Hooters i eftermiddags med en äldre blond kvinna. Jag tror det var hennes mamma. Selena har varit här innan och hon såg faktiskt ganska ledsen ut. Hon brukar alltid ha ett leende på hennes läppar. De åt kycklingvingar och chili.

"Selena har varit här tidigare med Justin", sa ögonvittnet.

I själva verket har Selena och Justin tillbringat mycket tid tillsammans på olika Hooters över hela USA - från LA och NYC till Miami och Selena's hemstad Houston. I början av februari hade de en romantisk dag på Hooters i NYC bara två dagar innan Alla hjärtans dag.

Den 30 oktober, sågs Justin äta på Hooters i Dallas utan Selena medan han var på turné.

"De (Selena och hennes väninna) var här för i en timme och bara pratade och som jag sa tidigare, inte riktigt leende", tillade källan.

- justindrewbieber


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: