Category: Jelena | 2012-12-20 | 17:59:14

Selena + Ronan?!?

Selena fångades cosying med en mystisk man den 18 December som gav henne komplimanger om hennes danssteg! Tror du hon försöker göra Justin svartsjuk?

Inte långt efter dumpning ex-pojkvän och badboy Justin Bieber hade Selena Gomez en rolig utekväll med några av hennes kolleger UNICEF Ambassador vänner, däribland den sexiga Ronan Farrow, 25 - och devtvå hade fästs i en intim bild tillsammans!

Ronan, det enda biologiska barn till berömda regissören Woody Allen och skådespelerskan Mia Farrow, har varit som en talesman för Unicef sedan 2001, då han arbetade för att sprida aids-varningar i Afrika. Han har varit en stark politisk aktivist sedan - och hjälper även USAs utrikesminister Hilary Clinton.

Inte undra på att han och Selena, som också är en UNICEF ambassadör, umgås så bra!

Ronan använde sig av Twitter den 18 december för att komplimentera om Selena: "Utmana inte den härliga @ selenagomez till en dans-off. Du kommer att förlora ", skrev han. Selena ser mysig och bekväm ut med den 25-åriga advokaten och försöker även att plantera en kyss på hans kind!

Även om det bara har gått några dagar sedan Selena och Justin gjorde slut den 15 dec - hon dumpade honom efter att ha tröttnat på hans playboy sätt - hon har inte slösat bort någon tid på att gå vidare. Hon och Justin har inte sett varandra sedan, och det verkar inte som en försoning är inom sikte.

Selena sågs äta lunch med en kvinnlig vän på Hooters i LA den 17 december, och hon har också hängt med BFF Ashley Tisdale på hennes produktionsbolag julfest!

Men den 18 december, föreföll det att hon värmde upp till någon ny! Eller åtminstone, ta en mysig bild för att göra Justin svartsjuk.
-justindrewbieber

 


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: