Category: Var är/Gör Justin? | 2012-12-17 | 23:53:56

Selena Gomez kanske följer Taylor Swift- dejtar en 1 Direction kille

Justin Bieber kan gråta floder för Selena– Hon har redan gått vidare! HollywoodLife.com pratade med en källa som berättade att Selena kanske letar efter att dejta en one direction kille. Kanske Niall Horan, för att han är den enda som är singel. Så att det kanske kan bli några dubbel-dejter med Taylor Swift och hennes 1 direction pojkvän Harry Styles!

“Hon har sett vad som hänt med hennes vän Taylor och hur dejtningen med Harry har hjälper henne att komma över hennes relation med Conor, Selena har sagt att hon vill dejta någon annan, för att se om det finns något bättre där ute," säger våran källa till oss.

“Skulle inte bli överraskad om Selena hade en dubbel dejt med Taylor och någon av singlarna i One Direction, om hon inte går tillbaka med Justin."

Vi tror att Niall kommer behandla Selena som en princessa, men inte så fort. En annan källa nära till Jelena berättar att förhållandet kanske kommer att återförenas innan vi vet om det.

Tydligen så har Justin torkat sina tårar. ”Han gråter över hans telefon. Hon tar honom tillbaka igen.”

Vi rappoterade först att Jelena gjort slut den här helgen, därför att Justin hängde med Selenas ex. Nick Jonas! Efter att dem hängt den 13 Dec. så var Selena jätte upprörd, grät och försökte ringa Justin- men han svarade inte i telefonen.

“Selena grät för det,” sa vår källa. “Han ringde inte ens upp henne när hon fick reda på det och ringde upp honom.”

Om Selena går på en dejt med Niall, så kanske det blir stelt eftersom Niall och Justin är ganska nära vänner!

Postat av: Sille-Riin

Alltså åh va jag är sur just nu.

Selena är så känslig, och helt respektlös .

2012-12-18 @ 14:04:02

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: