Category: News! | 2012-12-31 | 13:14:04

Justins nya tatuering på vaden

Vad tror du Justins nya ben tatuerning betyder? Vad det än är, så älskar vi det!
@justinbieber: Newtat



Vi alla vet att Justin Bieber har fler tatueringar på sin kropp, och nu verkar det som om han har lagt till en till tatuering. ”Newtat” skrev Justin på Instagram den 30 Dec till alla hans 4.9 miljoner följare, med en bild på hans nya tatuering!


Hoppningsvis så har den här tatueringen en speciell mening till Justin. Just nu så är justin på Punta Mita resort i Puerto Vallarta, Mexiko med Selena Gomez och Ryan Butler. Det är omöjligt att Justin fick tatueringen i Mexiko, men om man tittar på bilden så ser inte den nya tatueringen så fräsch ut. Vi tror att han gjorde den förra veckan när han var hemma, när han firade Julafton med hans familj.


Självklart är inte det här Justins första tatuering.


Tillbaka i Januari 2012, så gjorde Justin en gigantisk tatuering av Jesus ansikte på hans vänstra vad under en resa till stranden. Och tidigare edn här sommaren, så gjorde Justin japanska symboler för musik tatuerade på sin högra arm. Även den 28 Okt, så instagrammade Justin en till ny tatuering en uggla på hans underarm.

Och dem här är bara några av dem tatueringarna Justin har!

David Letterman säger till Justin att han ska sluta tatuera sig.


Under en intervju den 21 Juni, så verkade Justin stolt över sin nya ”Believe” tatuering, hur som, David Letterman, var inte imponerad- inte alls!

Förklara det här för mig, är det här en ny tatuering?” Frågade David Letterman.
Det här är en ny tatuering,” svarade Justin. “

“Well, säg att det där är den sista,” sade David.
Justin sa, “kanske det.”

“Nej, det är,” sa Letterman, som om det var en del av fakta. “Ärligt, hur hjälper det dig hur du ser ut med en tatuering ?”

“Hur gör det inte? Det hjälper inte hur jag ser ut,” avslutade Justin. Men David  tog det ett steg längre och tog tag i Justins arm och försökte ta bort den nya tatuering.

“Hey! Hey! Hey! Hey! Hey! Den är helt ny!” sa Justin, log han under tiden David slutade. Justin la till, “morfäder/farfäder” så skrattade publiken!

 


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: