Category: Jelena | 2012-12-13 | 17:18:41

Justin och Selena bråkar fortfarande

Selena verkar gilla att bråka med Justin! Även om deras förhållande verkar vara på rätt spår igen, säger nya rapporter att Selena övergav Justin på hans Jingle Ball konsert den 3 december efter att de hade bråkat.

Det är återigen problem i paradiset för Hollywoods hetaste unga par, som flera ögonvittnen såg hade Justin Bieber och Selena Gomez ett stort argument efter Justins framträdande på Jingle Ball den 3 december. Justin uppträdde på LA:s Nokia Theater och åskådare säger att Selena "stormade ut" ur sin loge, och efteråt hon körde iväg utan honom! Läs vidare för alla detaljer.

Selena, 20, och Justin, 18, är kända för att ha offentliga bråk, som den dagen då de hade lunch den 16 november och Selena stormade ut ur den kaliforniska restaurangen Yamato innan de ens hade hunnit äta! Hon körde sedan hem och vägrade att låta Justin in i hennes hus, och så stod han utanför hennes port och bara väntade. Och nu har de haft en annan liknande dramatiska kamp, som inträffade vid Jingle Ball konsert.

"Selena var i Justins omklädningsrum, och hon stormade ut", berättar en källa In Touch. Efter showen sågs Selena i Justins turnébuss, och hon kom ut en timme senare.

"Hon satte sig i sin bil och började köra iväg. Justin knackade på fönstret, men hon rusade förbi honom! " berättar ett ögonvittne.

Varför Justin och Selena bråkar är fortfarande oklart, men tydligen börjar Selena märka av två års ålder klyftan mellan dem. "Selena är inte atraherad av Justin när han är så omogen," berättar en källa nära Selena till In Touch.

Detta är förhoppningsvis bara ett gupp i vägen för det söta par som HollywoodLife.com tidigare rapporterat, är paret övertygade om att deras kärlek kan överleva allt under Justins kommande "Believe" turné.

"Selena kommer att göra de resor hon kan när hon inte arbetar, men i juni kommer det inte att vara ett problem eftersom han kommer att vara på västkusten," säger en nära källa till paret.

Källan sade också att "Justin är galen i Selena. Det är bara så uppenbart när han ser på henne. " 
-justindrewbieber


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: