Category: Jelena | 2012-12-18 | 21:25:38

Hur Selena hanterar uppbrottet med Justin:

Selena har inte sagt något om hennes brytning med tonårs-idolen Justin, men vi har lärt oss att hon börjar plocka upp bitarna. Hon bokstavligen använder Taylor Swifts sånger som "We're never getting back together" för att gå vidare, säger en källa nära henne till HollywoodLife.com EXKLUSIVT!

Selena Gomez gjorde slut med Justin Bieber den 15 december, och sedan dess har vi inte hört mycket från någon av de två. Trots att hon har vistas tyst, berättade en nära vän till Selena oss hur hon hanterar det hela.

"Sel har hängt med en massa av hennes vänner och hennes familj också," säger källan. "Vi har alla lyssnat till Taylors album mycket också, och hon älskar det eftersom alla låtarna handlar om breakups."

Selena postade en video av henne och hennes vänner när de sjöng och dansade en super-sexig koreografi inställd till hennes bestie Taylor Swifts "I knew you were trouble".

Selena twittrade en länk till videon den 12e December: "SO CHEESY, jag vet, men jag är glad att jag har mina flickor ..... och Gweny ... :) @ tayorswift13 vi älskar dig! "

Källan fortsatte att dela, "Vi älskar att sjunga tillsammans och y'all kommer förmodligen att få en annan video snart." Vi kan inte vänta med att få en annan video!

Får oss att undra om hennes nästa video kommer att bli "we're never getting back together!" Som säkert skulle skicka ett ganska starkt budskap till Justin!

Vad tror du, Hollywoodlifers? Tror du Taylors album "Red" och tiden med sina vänner, hjälper Selena att klara uppbrottet med Justin?
-justindrewbieber


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: