Category: News! | 2012-12-30 | 17:46:49

Det pågår ingenting mellan Justin och Barbara Palvin

Barbara Palvin, som har sagts varit mycket med Justin Bieber på sistonde och har varit länken som har gjort att det blivit problem mellan hans långa förhållande med Selena Gomez, men Barbara insisterar att hon och Justin baaaaaraa är vänner.

En källa från Barbara Palvin berättade till Hollywood Life att dem två tonåringarna bara är vänner. Mmm hmm. Så varför hängde honi utanför hans turne bus i Miami tidigare den här månaden? Vi måste fråga.. 

Källan sa, “Barbara svär att hon och Justin bara ä. Ingenting hände mellan Barbara och Justin- dem är bara vänner. Barbara better sig som väldigt väldigt ung. Hon är vacker, men hon better sig ung. Justin skulle kunna bli attraherad av henne, för hon better sig som en bebis. Dem är båda bara ungar." 

Well, efter omständigheterna att Justin och Selena var tillsammans över helgen, inklusive en skid-resa med Taylor Swift och Harry Styles, så tror vi på källan från Barbara Palvin som säger att det inte pågår någon sneaky kärleksaffär mellan Justin och Barbara. Men det hade varit roligat att kalla dem “Biebera" !




    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: