Category: Intervjuer | 2012-08-12 | 17:56:16

Justin i en tidning


Justin Bieber har kommit en lång väg sedan han postade sin första video på YouTube - han är nu ett globalt fenomen! Det är dags för en pratstund med popens största stjärna.

Justin, anser du dig en romantisk?
Ja, jag är en ganska romantisk kille. Min mamma gjorde ett bra jobb att uppfostra mig - jag är en ganska känslig kille också.

Aww, så om du vill göra något speciellt romantiskt, vad gör du?
Jag tror att det bästa romantiska idéerna är saker som du lägger ner tid på. Kanske en picknick där man tar med alla grejer och gör det till något hon kommer att komma ihåg, så hon kan berätta för alla sina vänner och säga: '. Han gjorde detta för mig ".

Vad är det mest romantiska någon har gjort för dig?
Jag tycker det är mest upp till killen att vara romantisk, jag tycker inte att flickan ska vara den romantiska, jag tycker att det borde vara killen.

Varför tror du det?
Jag tycker att det är ditt ansvar, du är killen, du måste vara den som tar ut henne, hon kan inte ta med dig ut. Och för mig, känner jag att det tar bort min manlighet.

Vad är det bästa råd som din mamma gav dig?
Förmodligen att alltid komma ihåg var jag kom ifrån. Och att alltid vara ödmjuk.

Vilken typ av saker som få dig att skratta?
Jag älskar att titta på filmer. Jag älskar Will Ferrell och min favorit är Kevin Hart, jag tycker han är väldigt rolig. Jag ser upp honom, han är ganska ny på scenen.

Du måste träffa så många kändisar, är det någon speciell som ger dig gåshud?
Michael Jackson. Jag vill definitivt vara på hans nivå en dag.

Fick du chansen att träffa honom?
Jag fick aldrig chansen att träffa honom. När jag först flyttade till USA, kom jag till LA för att repetera och han var rätt över gatan, han tittade på en film på bio. Han var där och jag ville springa över och se om jag kunde träffa honom, men han hade redan lämnat så jag missade honom. Jag blev besviken.

Finns det fortfarande någon vän från skolan som du träffar och umgås med?
Ja, faktiskt. Min vän Ryan. Han är här med mig idag och vi har varit vänner sedan jag var riktigt ung, så det är verkligen speciellt att ha honom med mig på den här resan.

Grattis till framgången för ditt album "Believe". Hur nöjd är du?
Tack! Jag är mycket glad att "Believe" är så väl mottagen. Jag arbetade mycket hårt med detta album och jag är glad folk gillar det.

Vilka låtar ser du fram emot att sjunga live?
Jag är glad över hela albumet. Från - "As Long As You Love Me", vilket är en hög energi dansföreställning. Till - "Die In Your Arms", som jag uppträder akustiskt med min gitarrist, Dan Kanter. Att uppträda är min favoritdel av mitt jobb.

Efter att ha sett dig på Summertime Ball i år, är vi mycket nyfikna över turen - vad kan dina brittiska fans förvänta sig?
Vi får bara turnén tillsammans, men de brittiska fansen kan förvänta sig en fantastisk show som är ännu större än My World Tour. Jag är så glad och välsignad att få gå ut på turné igen.

Vad tar du med dig i din turnébuss?
Vatten, te, frukt, snackbarer - ingenting för galet.

Vad gör du backstage?
Vi hänger runt och spelar tv-spel mycket. Vi tar det väldigt avslappnad innan en show.

Har du några rutiner innan du går upp på scenen?
Vi gör alltid en bön cirkel innan jag går på scenen.

Kommer du ihåg vad du tänkte första gången du laddade upp en video på YouTube?
När jag först började lägga ut videos på YouTube, delade jag bara videos på mig i en lokal sångtävling till min familj som inte kunde vara där och se mig.

Hur viktigt är Internet för att din karriär?
Internet är oerhört viktigt för min karriär. Jag upptäcktes på YouTube, jag använder Twitter för att kommunicera med mina fans varje dag. Internet är och har alltid varit en viktig livlina mellan mig och mina fans.

Hur är du hantera all uppmärksamhet? Du omringas vart du än går?
Jag älskar uppmärksamhet - vilken 18-åriga kille skulle inte vilja bli jagad av tonårsflickor hela dagen lång!

Finns det någonstans där du kan gå och vara för dig själv?
Det finns några få ställen där jag kan gå så jag inte blir igenkänd, men det håller jag låg profil om. För jag kan inte berätta mina hemligheter och tala om vart de är.

Glädjedödare! Har du någonsin haft dagar när du bara tänker, arrrgh lämna mig ifred?
Naturligtvis har alla dåliga dagar. Jag är bara tur att när jag känner trött eller nedsliten, kan jag tänka på mina fans och det stöd de ger mig varje dag - jag vill aldrig släppa dem.

Vad gör du när du känner så - tar du en "time out"?
Mitt team ser till att jag får minst en ledig dag i veckan för att koppla av och umgås.

-justindrewbieber


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: