Category: News! | 2012-08-20 | 21:18:00

Justin Bieber's nya Believe concert tour


Justin Bieber sliter hårt inför hans kommande världsturné Believe. Så säger hans regissör Jon Chu.

"Vi försöker att göra det roligt," sa Chu till E! på Hit & Run premiären i LA. "Varje gång jag går alltför seriöst, blir det tråkigt. Det är liksom, 'Vi har sett det förut.' Justin är i en period då man vill ha det största, roligaste äventyr du kan gå på. Vi spelar det som en stor Disneyland åktur. "

Chu avslöjade att det kommer finnas en "score playing" när fansen går in på arenorna. "Det kommer att vara saker som faller på dig", sa han. "Saker där du tror de är men inte riktigt är där. Vi försöker göra det till en uppslukande upplevelse så att du aldrig vet vad som väntar. "

Och det gäller överraskningsgäster. "Det svåraste för mig som regissör är att personer älskar att ansluta sig till honom i olika städer," sa Chu. "Varje stad vi går till finns det någon artist i stan som vill gå upp på scenen och Justin är bra på sånt."

"Det är verkligen vågat och galet", fortsatte han. "Vi har planerat saker men då slänger du in Snoop Dogg, du kastar in Kanye West, du slänger in vemsomhelst och du bara gå med det och rullar på."

 -justindrewbieber


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: