Category: News! | 2012-04-12 | 19:00:01

Justin & Taylor Swift har skrivit en låt tillsammans:


Justin Bieber skrev en låt med Taylor Swift, som kommer att visas på hans kommande album, den mycket efterlängtade "Belive". Justin bekräftade nyheten med Capital FM.
Under sin pratstund med den brittiska radion utlopp. Sa han:
"Du vet, hela albumet är bara så annorlunda, det finns så många olika människor som samarbetar. Det är galet. Jag menar  även fast jag skrev en låt med Taylor Swift, så kommer hela albumet att  variera annorlunda. "
Även Taylor är ett land-pop crossover sångerska, det betyder inte att "Belive" kommer luta land. I själva verket kommer den inte att spelas någon sätt. Justin sa:
"Med min musik det inte stannar bara i en låda. Allt är så annorlunda och det är därför jag är så nöjd med detta album. Allt låter inte samma, allt är annorlunda och [efter] varje låt du inte förväntar nästa låt att hända. "
Justin Bieber skrev en låt med Taylor Swift, som kommer att visas med på hans kommande album, den mycket efterlängtade "Believe". Justin bekräftade nyheten hos Capital FM.

Under sin pratstund med den brittiska radion outleten. Sa han:

“You know, the whole album is just so different, there’s so many different people collaborating. It’s crazy. I mean I even wrote a song with Taylor Swift, so the whole album ranges differently.”

Medan Taylor är en country-pop crossover sångerska, det betyder inte att "Believe" kommer luta åt country musik. I själva verket kommer den inte att spelas på någon annat sätt. Justin sa:

“With my music it doesn’t only stay in a box. Everything is so different and that’s why I’m so happy with thialbum. Everything doesn’t sound the same, everything’s different and [after] each song you won’t expect the next song to happen.”

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: