Category: Övrigt | 2011-09-23 | 18:43:16

Justins Lila Retroboxershorts

En ledig dag från sitt typiska fullmatade schema, Gick Justin Bieber till stan för att umgås med sina vänner och familj i Los Angeles på torsdagen (22 september).
Den "Never Say Never" stjärnan gick först igenom en just-opened-Chick-fil-A drive innan han gjorde en video sketch av honom slåss med en grupp av mobbare - allt medan han visade hans lila Retroboxershorts för alla.
Den utflykt kommer för att Justin ska förbereda sig för att slå vägen under de närmaste dagarna, han är inställd på att återuppta sin My World Tour Latinamerika leg i Monterrey, Mexiko den 30 september.
Under tiden lånade Justin nyligen sin stjärnstatus för Luis Guzman genom att göra en cameo i en precis släppt musikvideo för den andra säsongen av "How to make it in America".
Av HBO-serien, som är tillbaka med ett helt nytt avsnitt den 2 oktober och Bieber är bland många stjärnor att ta del i de Guzman skapade klippet med Mark Wahlberg, Kid Cudi och Asher Roth och också att göra framträdanden.
Njut av en ledig dag från sitt typiskt fullmatade schema, tog Justin Bieber till staden samtidigt umgås med sina vänner och familj i Los Angeles på torsdag (september 22).
Den "Never Say Never" känslan gick först igenom just öppnat Chick-fil-A kör igenom innan du tar ut för att göra en video sketch av honom slåss med en grupp av mobbare - allt medan blinkande hans lila Retroboxershorts för alla att se .
Den utflykt kommer som Justin förbereder sig att slå vägen under de närmaste dagarna, han är inställd på att återuppta sin My World Tour Latinamerika ben i Monterrey, Mexiko den 30 september.
Under tiden lånade Justin nyligen sin stjärnstatus för att Luis Guzman genom att göra en cameo i en precis släppt musikvideo för den andra säsongen av "hur man gör det i Amerika".
Främjande av HBO-serien, som är tillbaka med helt nya avsnitt den 2 oktober, är Bieber bland många stjärnor ta del i de Guzman skapade klippet med Mark Wahlberg, Kid Cudi och Aser Roth också att göra framträdanden.

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: