Category: Övrigt | 2011-09-21 | 16:04:06

Justin's låt med Boyz II Men heter "FALALALALA"!

Deck the Halls med grenar av The Biebs och Boyz, falalalala! Boyz II Men har visat att namnet på deras julen collab med Justin är dubbad "Falalalala", vilket naturligtvis är en berömd lyrisk / harmoni från semestern standard "Deck the Halls".
Låten kommer att visas på Biebs "kommande semester album, som kommer att innehålla låtar. När Biebs hört låten, visste han att han var tvungen att arbeta med Philadelphia trio på låten. Och Biebz II Men var född!
"Han trodde att vi skulle vara perfekt för det," BIIM sångaren Shawn Stockman berättade MTV News. "Och vi gick in och låste in"
Boyz II Men är Wanya Morris avslöjade hur bandet mötte Biebs (innan han var tonåring känsla han är idag). "Vi träffade honom på hotellet, på Le Montrose, i LA och den killen hade han en läggs vid den tiden," Morris sa. "Och han steg upp och sa:" Herregud! Boyz II Men, du är min favorit grupp! " Och vi gillar, "Åh, OK", och på den tiden visste vi inte vem han var. Han var en ny snubbe. "
Hur snabbt saker och ting förändrats! Snabbspola framåt lite och The Biebs var brännhet jorden med sin värme! Morris erinrade, "Och nästa sak du vet, han är enorm. Och jag gillar, "Det är samma kille!"
Den Biebs höjdes på en stadig diet av Boyz II Men sånger, som var massiv under 1990-talet. Men deras romantiska balladen "Jag ska göra förälskelse till dig" var ett no-no för honom, artighet av Ma Bieber.
"Han berättade hans mamma inte ville att han skulle sjunga" Jag ska göra förälskelse till dig ", så han skulle smyga och gå sjunga den någonstans," Morris sa. "Det är också bra att veta att vi har påverkat en så bra konstnär. Det är något som gör att vi känner att vi har åstadkommit [något och] vi gör vårt jobb, [att] en kille så ung och så in i sitt hantverk [är] påverkas av tre killar från Philadelphia som älskar att sjunga. "
Den collab mellan The Biebs och Boyz bör inget annat än pop sång nirvana.
Deck the Halls med grenar av The Biebs och Boyz, falalalala! Boyz II Men har sagt att namnet på deras jul låt med Justin heter "Falalalala", vilket naturligtvis är en berömd lyrisk / harmoni från semestern standard "Deck the Halls".
Låten kommer att vara på Biebs "kommande semester album, som kommer att innehålla låtar. När Biebs hade hört låten, visste han att han var tvungen att arbeta med Philadelphia trio på låten. Och Biebz II Men var född!
"Han trodde att vi skulle vara perfekt för den," BIIM sångaren Shawn Stockman sa det till MTV News. "Och vi gick in och låste in det"
Boyz II Men's Wanya Morris avslöjade hur bandet mötte Biebs (innan han var tonårs sensationen som han är idag). "Vi träffade honom på hotellet Le Montrose, i LA och den killen hade stil vid den tiden," Morris sa. "Och han steg upp och sa:" Herregud! Boyz II Men, Ni är min favorit grupp! " Och vi var som, "Åh, OK", och på den tiden visste vi inte vem han var. Han var en ny snubbe. "
Hur snabbt saker och ting har förändrats! Snabbspola framåt lite och The Biebs var hetast på jorden med sin värme! Morris åter kallade, "Och nästa sak vet du, han är enorm. Och jag gillar att"Det är samma kille!"
Den Bieber höjdes på en stadig diet av Boyz II Men sånger, som var massiv under 1990-talet med deras romantiska ballad ‘I’ll Make Love to You’ var en no-no för honom, artighet av Bieber.
"Han berättade att hans mamma inte ville att han skulle sjunga "I'll make love to you", så han smög och sjungade den någonstans," Morris sa. "Det är också bra att veta att vi har påverkat en så bra konstnär.
Det är något som gör att vi känner att vi har åstadkommit något och att vi gör vårt jobb, Att en så ung kille har påverkas av tre killar från Philadelphia som älskar att sjunga. "
Den låten mellan The Biebs och Boyz bör inget annat än pop sång nirvana.
Postat av: Emilie

http://emiliees.blogg.se/2011/september/antligeeeen.htmlJustin Bieber-handduk & sängkläder :D

2011-09-21 @ 17:00:07
URL: http://emiliees.blogg.se/

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: