Category: Övrigt | 2011-09-21 | 15:42:37

Justin är en ängel investerare

Vem bryr sig om någon är 17 år gammal när de har över 12 miljoner prenumeranter på sociala medier som Twitter?
Det är ganska ovärderligt, speciellt när det kommer till en start-up företag!
Här är vad  Biebs "chefen sade:
"För alla er unga entreprenörer där ute att titta på, om du har en lysande idé, Troy [Lady Gagas chef] och jag kommer att kombinera befogenheter  Lady Gaga  och Justin Bieber. Ge oss en stor bit av eget kapital.
"Jag insåg att driva våra konstnärer har skapat för sig själva på Facebook, på Twitter på YouTube är mycket, mycket värdefulla för att lansera dessa plattformar. Det fantastiska teknik som fungerar, och det är inte beroende av ett Gaga eller en Justin, men kan startas genom att ett Gaga eller Justin. "
Som företag flyttar, gör denna känsla för både Bieber och den startar. Det är ett symbiotiskt förhållande som kan vara stora för båda parter, så länge de är okej med Bieber tar en enorm klippa!
Vem bryr sig om någon är 17 år gammal när han har över 12 miljoner följare på sociala medier som Twitter?
Det är ganska ovärderligt, speciellt när det kommer till ett start-up företag!
Här är vad ''Biebs'' manager sa:
"För alla er unga entreprenörer där ute att titta på, om du har en lysande idé, Troy [Lady Gagas manager] och jag kommer att kombinera befogenheterna  Lady Gaga  och Justin Bieber. Ge oss en stor bit av ett eget kapital.
"Jag insåg att driva våra konstnärer har skapat för sig själva på Facebook, på Twitter, på YouTube är mycket, mycket värdefulla för att lansera dessa plattformar. Det är fantastisk teknik som fungerar, och det är inte beroende av en Gaga eller en Justin, men det kan startas genom en Gaga eller Justin. "
Som företag flyttar, gör denna känsla för både Bieber och den startar. Det är ett symbiotiskt förhållande som kan vara stor för båda parterna, så länge de är okej med att Bieber tar en enorm klippa!

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: