Category: Övrigt | 2011-09-27 | 17:47:05

Jelena's "Titanic" dejt kan kosta Bieber $500.000, Dyraste dejten någonsin!

Enligt MTV News, Jelenas Titanic dagen  kunde på Staples Center kostar Bieber nästan $ 500.000 som fredag ​​kväll.
Lyckligtvis Justin behövde inte betala för entrébiljett. Han fick enligt uppgift nycklarna till palatset för fri eftersom han har sålt den gemensamma ut tre gånger och ägaren AEG Live tänkte att de skulle kasta Bieber ett ben.
Vad skulle det kosta att behandla Selena till en Bieber-esque natt av biff och "Titanic"?
Från MTV:
$ 475.000: Det är hur mycket det skulle kosta att köpa en high-end VIP lyxsvit för 14 på Staples Center, som skulle få dig om 2500 biljetter per år till Lakers, Clippers och Sparks basketmatcher, LA Kings Hockey Games, konserter; föreläsningar, X Games, och brottning matcher. Med tanke på att arenan rymmer 20.000, kan vi tänka oss bara ett one-night hyra skulle gå dig väl i de sex siffror.
$ 200 plus: Bieber beställt biffar och pasta från den exklusiva endast för medlemmar Lexus Club på Staples, en 130-kapacitet high-end matplats där även buffé kommer att köra dig $ 57.
Obetalbart: De lyckliga paret enligt uppgift såg "Titanic" på dagen. Nu skulle de flesta män försöker spara några tior och hyra vanlig DVD, men med tanke på JB är klart baller tendenser, är det säkert att anta att han heter James Cameron och finagled en tidig kopia av 3-D-årsjubileum Blu-ray-utgåva som är utkommer i april?
$ 299 till $ 1199: Priset för att hyra en hoppborg, 32 - till 40-fots portabel filmduk från FunFlicks.com för en speciell händelse . Det är, förutsatt att Biebs inte gjorde Gomez kran hennes hals och se hela filmen på Centers Jumbotron.
Enligt MTV News, Jelena's Titanic dagen på Staples Center kunde kosta Bieber nästan $ 500.000 den fredag ​​kväll.
Lyckligtvis behövde Justin inte betala för entrébiljetterna. Han fick enligt uppgifter nycklarna till palatset gratis eftersom han har sålt ut den Arenan tre gånger och ägaren AEG Live tänkte att de skulle kasta Bieber ett ben.
Vad skulle det kosta att behandla Selena till en Bieber-esque natt av steak och "Titanic"?
Från MTV:
$475.000: Det är hur mycket det skulle kosta att köpa en high-end VIP lyxsvit för 14 på Staples Center, som skulle ge dig 2500 biljetter per år till Lakers, Clippers och Sparks basketmatcher, LA Kings Hockey Games, konserter, föreläsningar, X Games, och brottning matcher. Med tanke på att arenan rymmer 20.000, kan vi tänka oss att bara en one-night hyra skulle komma upp i sex siffror.
$200 plus: Bieber beställde biffar och pasta från Lexus Club på Staples, en 130-kapacitet high-end matplats där även buffén kommer att kosta dig $57.
Obetalbart: De lyckliga paret såg "Titanic" på dagen.
$299 till $1199: Priset för att hyra en hoppborg, 32 till 40-fots portabel filmduk från FunFlicks.com för en speciell händelse . Det är, förutsatt att Biebs inte gjorde Gomez kran hennes hals och såg hela filmen på Center's Jumbotron.

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: