Category: Övrigt | 2011-09-24 | 10:26:37

Jelena på stranden i Malibu, CA!

Fortsätter att spendera mycket av sin fritid tillsammans, sparkade Justin och Selena Gomez helgen på stranden i Malibu, Kalifornien i fredags (23 september).
Den unga kärlekspar tog till den natursköna och exklusiva Paradise Cove samtidigt sparka saker med en romantisk lunch på The Beach Cafe.
En gång fyllde upp, fortsatte Selena och Justin tillbaka med sina gärningar genom att gå längs stranden för att mata måsarna och erbjuder upp lite handdator med kramar och kyssar hela.
Den utflykt kommer som Justin förbereder sig att slå vägen under de närmaste dagarna, han är inställd på att återuppta sin My World Tour Latinamerika ben i Monterrey, Mexiko den 30 september.
Hollywood Gossip
Njut av bilder på Selena Gomez och Justin på stranden i Malibu, Kalifornien (23 september).
Justin fortsätter att spendera mycket av sin fritid tillsammans med Selena Gomez i helgen på stranden i Malibu, Kalifornien i fredags (23 september).
De unga kärleksparet tog till den natursköna och exklusiva Paradise Cove samtidigt som en romantisk lunch på The Beach Cafe.
Sedan fortsatte Selena och Justin gå tillbaka med sina gärningar genom att gå längs stranden för att mata måsarna och erbjuda upp lite PDA med kramar och kyssar hela vägen.

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: