Category: Övrigt | 2011-10-19 | 07:32:28

Justin bannad från BET Hip-Hop Awards Cyphers

Enligt telatela.com var Justin Bieber förbjudits från att komma in den årliga BET Hip-Hop Awards Cyphers förra månaden, eftersom han inte ansågs vara en "trovärdig" utmanare.
Varje år rappare ansöka om att delta i striden och DJ Premier gupp huvuden med producenterna att bestämma vem som vinner en plats i Cypher. Eminem, Yelawolf och Joe Budden är bara några av namnen på dem som deltar i freestyle rap, men avslöjar Premier att det fanns en tonåring som hade mod att begära att få delta.
"Justin Bieber även frågade om han kunde göra Cypher," Premier berättade HipHopDX. "Alla var orolig att det kan röra till integritet BET, men jag var som," länge han fick en knark rim, låt honom spotta. " Men då hörde vi, "han vill Luda att skriva sina rim . " Jag var som: "Åh, nej, nej, nej, nej, nej." Om du inte skriver dina egna rim, kan du inte göra det. "
Han tillade: "Så, Justin, du måste stå tillbaka om det. Skriv din egen rim, älskling. "
Enligt telatela.com hade Justin Bieber förbjudits från att komma in den årliga BET Hip-Hop Awards Cyphers förra månaden, eftersom han inte ansågs vara en "trovärdig" utmanare.
Varje år ansöker rappare om att få delta i striden och DJ Premier gupp huvuden med producenterna att bestämma vem som vinner en plats i Cypher.
Eminem, Yelawolf och Joe Budden är bara några av namnen på dem som deltar i freestyle rap, men Premier avslöjade att det fanns en tonåring som hade mod att begära att få delta.
"Justin Bieber även frågade om han kunde göra Cypher,"
Premier sa till HipHopDX: “Everybody was worried that it might mess up the integrity of BET but I was like, ‘Long as he got a dope rhyme, let him spit.’ But, then we heard, ‘He wants Luda to write his rhyme.’ I was like, ‘Oh, no, no, no, no, no.’ If you ain’t writing your own rhyme, you can’t do it.”
Han tillade: “So, Justin, you gotta take a backseat on that one. Write your own rhymes, honey.”

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: