Category: Jelena | 2011-05-04 | 21:48:07

"Vet inte om jag har varit kär"


Selena Gomez kanske vill vara lite mer känslig för pojkvännen Justin Bieber. Den 18 åriga Disney Channel stjärnan chockerade folk personligen i juninumret av Seventeen Magazine , men vi tror att hon verkligen vill såra Justins känslor. På frågan om hon någonsin varit kär, svarade hon att hon "inte visste" och fortsatte med att yttra ett förödande uppenbarelse om henne Beau. "Jag tror att när jag blir äldre och har mer djupgående relationer, kanske jag vet, av erfarenhet"Säger Selena. "Just nu, inte vet jag inte exakt, om jag varit kär."

Aj! Detta är inte Första gången hon dissa Biebs . Kom ihåg när hon gick på Ellen DeGeneres Show och skulle inte erkänna att hon och Justin var ännu data? Eller den gången när hon inte tackade Justin på Kids 'Choice Awards. Det har gjorts många gånger när Selena har skrattat när frågade om hon och Justin var dateat. Och hon också kallade honom "ett barn"!

Vi har sett dem på romantiska resor till IHOP, en semester i St Lucia, stjäla kyssar utanför efter Oscar Vanity Fair parti, och nu senast, deras resa till Malaysia!

Selena bör tänka sig för om hon verkligen vill vara Justins flickvän!

 


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: