Category: News! | 2011-05-10 | 14:53:41

Rösta på Justin Bieber i Billboards fan favorite Award!

LADY GAGA RIHANNA EMINEM TAYLOR SWIFT BEYONCE JUSTIN BIEBER BRITNEY SPEARS
När Billboard Music Awards delades ut i Las Vegas den 22 maj, det är en trofé kommer att stå en bit bort alla de andra - och det beror på det beslut som får den, det är helt upp till den som vinner.

Den allra första Billboard.com fansen Priset kommer att överlämnas till de musiker som får flest röster i vår exklusiva Billboard.com läsare enkät. Det blir inga sjökort statistik, airplay eller biljettförsäljning påverka detta beslut.Din röst och din röst kommer ensam att avgöra vem som vinner!

Undersökningen kommer att vara öppen från måndag 9 maj till fredag, 20 maj. Vinnaren kommer att tillkännages den 22 maj, dagen för Billboard Music Awards.

Kolla in listan över utvalda kandidater nedan. Hittar du inte din favorit som en av de valda? Lämna in deras namn i en nedskrivning kandidat (Vi kommer att räkna varje röst lika). Varje inlämning räknas, rösta nu och rösta ofta. Och se till att lyssna på ABC den 22 maj för att titta på Beyonce, Eminem, Nicki Minaj, Black Eyed Peas och mer av dina favoriter presterar Billboard Music Awards 2011, Live från MGM Grand i Las Vegas.

CLICK HERE TO VOTE

-jbsource



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: