Category: Artiklar/Tidningar | 2011-05-06 | 14:27:38

Obama lovar att möta upp Justin Bieber för 9/11 för familjemedlemskap!

Efter krans torsdagen vid World Trade Center på nedre Manhattan, dröjde president Barack Obama att prata med flera personer som förlorat familjemedlemmar i 9 / 11 attackerna.
Bland dem var 14-åriga Payton Hall, som hade skrivit presidenten ett brev om hennes far, Glen James Wall, som dödades i Trade Center attackerna. Varje dag, Vita husets personal ge presidenten 10 skrivelser från allmänheten att läsa om en mängd olika ämnen, och på måndag, var Payton är i partiet.
Vita huset uppmanade Payton att delta-bara att lära sig att hennes mamma hade ingen aning om att hennes dotter hade skrivit brevet. Hon gick tillsammans med sin mor, Diane, syster, Avery, 12 år gammal, och en vän, Madison Robertson, som också förlorat sin far den dagen. Alla fyra stod bakom Obama under ögonblick av tystnad.
I sitt brev Payton sa hon skrev om "hela dagen (den 11 september 2001) och hur jag föreställt händer och hur det är att ha att leva utan en far."
Men när hon träffade honom, sade Payton hon och presidenten talade om en annan aspekt av brevet: hur hon ursprungligen hade skrivit det för sångaren Justin Bieber, i hopp om att träffa honom. Hon bestämde sig ett infall att se över det och skicka det till Vita huset, även om hennes syster retade att presidenten aldrig skulle läsa den.
I den skrivelse förklarade Payton: "Jag skrev till Obama om hur Justin Bieber inspirerade mig att berätta min historia.
Presidenten erbjuds komfort, men ännu bättre, lovade han att dra några strängar och se till att hon träffar Bieber nästa gång han är i stan.



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: