Category: Övrigt | 2011-05-25 | 00:05:49

Jelena's kväll ute med Demi Lovato och Chris Brown

Getty Images (3)
De fyra Besties var så glada att hänga ihop att de alla hoppa upp och ner och gick ut ur bion innan filmen hade slutat, flera källor bekräftar HollywoodLife.com!

Vilken dos av Star Power! Efter Justin Bieber och Selena Gomez hade sina Victoria's Secret köpcenter dag de träffade Selena förnyade BFF Demi Lovato och Justin's vän Chris Brown för att gå på bio och se Pirates of the Caribbean 4: På Stranger Tides på Arclight teatrar i Sherman Oaks, Kalifornien. Vi talade med fyra ögonvittnen som alla bekräftat att de såg skock kändis vänner. "De lämnade filmen innan den slutade, och var så glada umgås med varandra, de fortsatte att hoppa upp och ner, säger en källa till HollywoodLife.com.

Den foursome och sex andra vänner dök upp vid midnatt. "De köpte ingen ting dom bara gick raka vägen till filmen vid midnatt. Två timmar senare gick de alla ut ur bion innan filmen ens slutat, "en av våra ögonvittnen avslöjar. Har det något med utegångsförbud att göra? Vi vet Demi sa att hon var trött tidigare!

"Knappt någon brydde sig om  dem. En flicka gick fram till Selena och sa att hon var en "Wizards of Waverly Place" fan. Selena log och tog en bild med henne, säger en annan åskådare. "Det såg inte ut som någon av dem ens hade livvakter med sig."

"Alla i bion kunde inte tro att de alla var här tillsammans. Det var så surrealistiskt, och lite slumpmässigt. De  alla hoppade upp och ner runt varandra som barn. Selena och Demi var särskilt tillgiven med varandra. Alla var väldigt glada för att umgås med varandra. Om du inte skulle känna igen dom skulle man tro att dom bara var helt vanliga ungdomar, förklarar vår fjärde ögonvittne.

Alla fyra källor är överens om att alla i gruppen var uppsluppen, och tydligen Selena och Justin inte har visat några PDA men var bara att umgås med sina  vänner.

Detta låter som en sådan otroligt rolig tid! Vi är så glada att höra att vänskapen mellan Selena, 18, och Demi, 18, fortfarande är stark, det är så sött hur lyckliga de skulle vara tillsammans. Chris, 22, och Bieber, 17, har filmat deras "Next 2 Du" musikvideo i fredags, och det verkar som de bygger ett starkt band. Just nu är Justin och Selena i  Hawaii tillsammans på en resa, men de hade riktigt avsked i LA innan Billboard Awards på söndag!

-hollywoodlife

Postat av: Emelie larsson

Guud vad fin blogg!! kram

2011-05-25 @ 01:19:04
URL: http://selenagomezfanblog.blogg.se/

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: