Category: Jelena | 2011-03-28 | 22:51:53

Selena och Justin kommer vara ifrån varandra i två månader. Kommer deras förhållande hålla?



Justin Bieber är på turné fram till mitten av maj så kommer Selena försök att besöka honom utomlands eller kommer de vänta ett halvår för att se varandra?

Selena Gomez sover med en Justin Bieber kudde varje natt och Justin har redan uttryckt hur mycket han saknar sin flickvän - men när kommer de att se varandra igen? Kommer Justin flyga tillbaka till USA under en kort paus? Eller kommer Selena åka och träffa Justin utomlands?

Även om Kids 'Choice Awards är nu på lördag och Justin är nominerad, kommer han inte att kunna närvara eftersom han planerade att uppträda i Berlin den 2 april. Så Hollywoodlife frågade hans crew om Justin hade några planer på att återvända till USA snart. "Nope, Justin är på turné fram till mitten av maj. Han är ute i landet."

Det innebär att Justin och Selena, kommer vara ifrån varandra i över två månader! De var allmänt ihop på hans födelsedag i slutet av februari, men snabbt där efter fick Justin lämna för att åka på hans My World Tour.

Justin har fortfarande datum kvar i Europa, Israel, Indonesien, Australien och mycket mer. Samtidigt börjar Selenas turné den 7 maj, men schemat håller inte upp ändå till Juli. 

Hollwyoodlife
har kontaktat Selenas crew för att se om hon har några resplaner under de närmaste månaderna och vi kommer hålla er uppdaterade.



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: