Category: Intervjuer | 2011-02-16 | 19:12:48

Justin Bieber pratar sex, politik, musik och pubertet i nya "Rolling Stone" Cover Story


I det nya numret av Rolling Stone - på stativ och online i den digitala arkiv den 18 februari - Justin Bieber tar Rolling Stone redaktören Vanessa Grigoriadis för en runda runt Atlanta i sin Range Rover. Längs vägen diskuterar de tjejer, politik, musik, Will Ferrell filmer - och sex.

Tao Bieber: Justin's meditationer över berömmelse, droger, sex och mer

"Jag tror inte att du ska ha sex med någon om du inte älskar dem," säger Bieber På frågan om han tror på avhållsamhet fram till äktenskapet, Bieber - som enligt uppgift dejtar tonåringen Selena Gomez - verkar försiktiga: ". Jag tror att du bör vänta på personen du är... kär i"

Titta på video av Justin Biebers Rolling Stone täcka skott med Terry Richardson nedan.

Nära slutet av deras tid tillsammans Grigoriadis en skymt av Biebers bakrunds bild på sin laptop: Det var han och Selena Gomez mot en orange solnedgång. Bieber stängde snart datorn när han märkte att Grigoriadis hade sett bilden.

Bilder: Justin Bieber's World

Andra höjdpunkter från historien:

- Den kanadensisk-amerikansk Bieber's planer på att aldrig bli amerikansk medborgare. "Ni är onda, säger han med ett skratt. "Kanada är det bästa landet i världen. Vi går till läkaren och du behöver inte oroa dig för att betala docktorn, men här, hela ditt liv, du är pank på grund av medicinska räkningar. Min livvakts bebis var för tidigt född, och nu måste han betala för det. I Kanada om ditt barn födds för tidigt, stannar man på sjukhuset så länge man behöver, och sedan åker du hem. "


Contest: Du väljer omslaget av "Rolling Stone"

- Han är inte säker på vilket parti han skulle stödja om han var gammal nog att rösta. "Jag är inte säker om parterna," säger Bieber . "Men vad de har i Sydkorea, det är illa." Han har en gedigen uppfattning om abort. "Jag tror verkligen inte på abort," Bieber säger. "Det är som att döda ett barn?" Vad tycker du om våldtäkt? "Um. Nå, jag tror att det är verkligen sorgligt, men allt händer av en anledning. Jag antar att jag inte varit i den positionen, så jag skulle inte kunna bedöma det."

Bilder: Random Notes

- Biebers röst började ändras på sin sista turné. Han arbetar nu med en sångpedagog, som innebär att göra 20 armhävningar innan innan en session för att värma upp sitt bröst. "Han har en fin ton ton till hans röst nu", säger hans vokala soffa Jan Smith. "Det är en bra konsistens, men det låter inte vad hans fans tror att han låter som. Han kommer att få fyra oktaver så småningom. Han är fortfarande ung."

-rollingstone.com


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: