Category: | 2011-12-08 | 20:21:53

Justin träffade Hero James Zadroga’s dotter!

Så tankeväckande ... och det är inte ens första gången som Justin gjort detta!
Förra månaden  Justin  träffade 9 / 11 hjälten  James Zadroga är dotter  Tyler Ann  för hennes födelsedag ... och han totalt gjorde hennes dag!
Här är vad Tyler Ann mormor  Linda  hade att säga om det:
"Han gjorde hennes dag. Hon hade ingen aning om att hon skulle se honom. Jag sa till henne att hon var tvungen att gå till en presskonferens. "
"Det var min förvåning till henne."
Inte bara Biebs möter Tyler Ann för hennes födelsedag, men hon fick också en chans att se honom utföra under en före Thanksgiving konsert den 23 november på  dag ... från VIP-avdelning!
Enligt Tyler Anne mormor, hon var "glad" för att se Justin utföra sina julsånger live!
Tack för att du är så söt och tar dig tid att träffa den här tjejen som upplevde en sådan tragedi i hennes liv, Justin. Vi är säker på att hon uppskattar det mycket!
Källa: PerezHilton

Så omtänksamt ... och det är inte ens första gången som Justin har gjort detta!

 

Förra månaden 9/11 träffade Justin Hero James Zadroga's dotter Tyler Ann på hennes födelsedag ... och han totalt gjorde hennes dag!

 

Här är vad Tyler Ann's mormor Linda hade att säga om det:

- "Han gjorde hennes dag. Hon hade ingen aning om att hon skulle få se honom. Jag sa till henne att hon var tvungen att gå till en presskonferens. "

"Det var min överrasking till henne."

 

Inte bara träffa Justin på hennes födelsedag, utan hon fick också en chans att se honom uppträda under en pre-Thanksgiving konsert den 23 november på Today ... från VIP-avdelningen!

 

Enligt Tyler Anne's mormor, hon var "stormförtjust" att få se Justin uppträda sina julsånger live!

 

- Tack för att du är så söt och tar dig tid att träffa den här tjejen som upplevde en sådan tragedi i hennes liv, Justin. Vi är säkra på att hon uppskattar det MYCKET!

 

Källa: PerezHilton


 

 


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: