Category: Artiklar/Tidningar | 2011-04-12 | 21:06:57

Justin om att träffa Israels premiärminister på turnéstoppet!

Bieber Fever har spridits i det heliga landet!

Justin Bieber har landat i Israel bland de hysteriska tonåringsmassorna ... och en världsledande. Israeliska tidningen "Haaretz" rapporterar att tonåringen kommer att ha ett möte med Israels premiärminister Benjamin Netanyahu, som också har bjudit in en grupp tonåringar som nyligen avfyrade en Hamas-raket på deras skolbuss.

Danny Ayalon, Israels vice utrikesminister, skrev på Twitter: "Välkommen Justin Bieber till Israel Jag vet att du kommer njuta av din tid här så mycket som många israeler kommer att njuta av att ha dig här."

Enligt Jewish Chronicle, kommer Biebers turné komma till Döda havet, historiska fästningen Masadaoch Caesarea inför sina torsdag konsert i Tel Aviv. Bieber, som växte upp i en djuptreligiös kristet hem, tweetade "Jag är i det heliga landet och jag är tacksam för det. Vill ha samma personliga erfarenheter som andra har här ", tidigt på tisdag. Detta är inte Biebers första run-in med en världsledande aktör, den kanadensiska killen träffade president Obama i Vita huset 2010.

justinbieber israel telaviv Justin Bieber to meet Prime Minister of Israel on tour stop 2011




    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: