Category: News! | 2011-04-20 | 11:02:03

Big Time Rush gjorde en utav sina första uppträdanden med Justin Bieber



Pojkgruppen har även tidigare arbetat på samma faktura som Justin i Amerika och skulle älska en möjlighet att befästa sin vänskap i studion och göra en låt tillsammans. 

Pojkgruppens Carlos Pena Jr sade: "En av våra första uppträdanden var med Justin Bieber, och på den tiden var han väldigt blyg.

"Det är sjukt när man tänker på hur mycket han har växt, men vi skule gärna vilja skriva en låt med honom, han är mycket begåvad. Den där killen jobbar arslet av sig, han sätter sig verkligen in i jobbet."

Gruppen - som också inkluderar Kendall Schmidt, James Maslow och Logan Henderson - är för närvarande i Storbritannien, som har blivit utsatta för lite hemska skämtsamma skämt från tittare som,
"Hoppa av vår patch" via ett textmeddelande när de visades på tv-serien "Daybreak", men gruppen Big Time Rush är inte oroliga och vill spela på samma faktura som sina konkurrenter.

Logan sade: "Och JLS vi tittade upp och vi hörde ett gäng av deras låtar och deras känsla är hemsk och för mig som får mig att vilja sträva efter och komma till den nivån. Popmusik gör att världe går runt, så ju fler desto roligare. Vi skulle älska att göra en turné med dem eller något, det skulle vara riktigt coolt. "

Big Time Rush spelar på Londons O2 Shepherd's Bush Empire i kväll och "boyfriend", featuring Snoop Dogg är ute nu.



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: