Category: | 2010-09-15 | 15:02:43

svar på fråga

vi fick en fråga om vad Winnipeg betyder. Och jag har faktiskt ingen aning. men letar på att ta reda på det. Om någon vet som läser, så svara då ;)

SVAR: Hej! Tack så jätte mycket, det där fick oss att le nu. Jätte tack verkligen. Du/Ni är verkligen guldvärda som läser den här bloggen. Det är ju ni som gör så att vi fortsätter att blogga. Tack så jätte mycket.
Ja, Justin ska göra en World Tour nästa år (2011). Just nu gör han en turne i Nordamerika. Och nästa år gör han en i hela världen. Och ja skulle gissa på att han kommer göra den turneén på sommaren. När vi har sommarlov. Så alltså nästa sommar. Men det är va ja gissar på. Därför att den här turneén han har nu slutar i December och då kanske han ska vila lite och göra lite annat , sen kör han en likadan turneé i hela världen. och det är vi säkra på för att han har skrivit på twitter kanske två , tre gånger att han ska ha en VÄRLDS turnee. Och i början av Augusti skrev han tilll och med massa länder (Oss skrev han) och sa att vi skulle ses nästa år. Så han kommer komma till sverige nästa år.Och då kommer han nog komma till Stockholm. För det är nog enklast.

Postat av: Josefine

Winnipeg är en stad i Kanada :)

2010-09-15 @ 17:01:52
Postat av: Anonym

winniepeg är en stad i Kanada! :)

2010-09-15 @ 19:11:30
Postat av: Anna

Jag ska äta frukost med honom i Göteborg , och va i backstage i stockholm :) Bara för att min kompis, kompis pappa jobbar i konserthuset :)

2010-09-16 @ 15:14:41
URL: http://annaisbeliber.blogg.se/

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: