Category: | 2010-09-20 | 14:37:28

mat bank vinner i Justin Bieber tävling!!

21.000 soppor samlas i radio tävling.

Saskatoon radio station C-95 invited listeners to collect cans and packets of soup for the local food bank, offering tickets to a Justin Bieber concert for bringing in the most food.

Saskatoon radiostation C-95 inbjudna lyssnare att samla burkar och paket med soppa för den lokala maten bank, som erbjuder biljetter till en Justin Bieber konsert för att föra in de mest maten.
(CBC)

Saskatoon Food Bank säger att det nog soppa att fylla hämmar fram till jul, tack vare en befordran radiostation som erbjuder biljetter till en Justin Bieber show.

Bieber sattes att utföra i Saskatoon på fredag kväll, hans andra utsålda engagemang i Saskatchewan.

Ledde fram till konserten, var fans uppmanas att soppa till den lokala maten banken i en kampanj döpt till "mata den till Bieber."

Utmaningen var att ta in de mest burkar eller paket av soppa, där vinnaren får ett par biljetter till showen, inklusive en back-stage möte med tonåring sång sensation från sydvästra Ontario.

När rösträkningen var klar hade några 21.000 burkar och paket med soppa samlats.

De två vinnarna i tävlingen avrundas uppåt 2.500 donationer och aviserades den radiostation C-95.

"Vi kommer inte att vara galna fans, balla ur bara för att vi ser honom," tävling vinnare Kayla Findlay, 18, sade fredag innan showen. "Vi vill ta reda på hur han gör i skolan och samtidigt vara en popstjärna, och olika frågor så."

Findlay sa att det tog 4 ½ dagar för henne och en kompis för att samla in soppan.

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: