Category: | 2010-09-25 | 20:35:38

Justin Bieber Gets Thumbs-Up From ‘CSI’ Producer!



Den kritiska recensioner av Justin Biebers dramatiska debut på CSI igår kväll fortfarande kan komma in, men såvitt seriens exekutiva producent Carol Mendelsohn, är oroad, kom den 16-åriga "Baby" sångaren igenom med flygande färger.

Mendelsohn berättar MTV News,

"Jag trodde att han gjorde ett riktigt bra jobb. Vi hade bara Justin för en dag, för 10 och en halv timme, och han hade mycket jobb trängs i de 10 och en halv timme ... Det är svårt för någon åstadkommit, mogen aktör att komma på apparaten och faller rakt in i karaktär och gör ditt arbete, så kudos till Justin. "

För att vara rättvis, Bieber-som spelade oroliga tonåring Jason McCann på avsnittet (han kommer att reprisera sin roll i åtminstone en annan episod denna säsong), hade en liten hjälp i form av CSI skådespelarna George Eads (som spelar Nick Stokes på serien), som "tog Justin under sina vingar" för episod är avgörande förhör scen. Mendelsohn återkallelser av träningspasset,

"George berättade att när han bara var början, lät Tom Selleck honom under sina vingar, så jag tror att han försökte återvända att vänlighet, och han verkligen hade lite tid att arbeta i materialet. Vi byggde i en tid, och jag tyckte att scenen var riktigt bra, och Justin hade ett par scener där han inte hade mycket dialog eller ingen dialog och sedan två ganska tunga scener. "

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: