Category: | 2010-09-05 | 01:17:12

interjuv med justins dj




"Alla trodde att han blev träffad i huvudet med en vattenflaska," sa James.
"Vi plockade upp dem, och vi åt upp dem."

Förra veckan, ett kamerateam filmade Bieber's Madison Square Garden show för en film från killens liv.

Eftersom Bieber har ett fullt band nu, finns det ingen anledning för James att snurra stöd spår av sig själv. I stället spelar han den hype man. Innan söndag natt's show, kommer James vara ute främre spinning register, att få publiken pumpas upp för baby-faced Bieber. Han kommer att ropa klyschor som "När jag säger" Justin, "du säger" Bieber '"och" Upp med händerna, låt oss göra oväsen "och skrapa under Bieber prestanda.

När han inte turnera med Bieber, är James arbetar för att bygga upp en sida affärer, bokning partier och skytte videor. Hans YouTube-kanal har nästan 3 miljoner visningar, och han försöker helt själv som entreprenör, säger han.


"Jag vill se till att i 10 år, jag är fortfarande i musikbranschen, säger han.

Först några av James 'vänner brukade reta honom för DJ för en tonåring. De skämten slutade efter Biebers lyft, sade James.

"De insåg att det är meningslöst nu, sade han.

Caesar var förvånad över att James likvidation arbetar med Bieber, med tanke på vilken typ av rättsakt Bieber är, sade han. Men han såg att James och Bieber blev snabbt vänner, och han delar James 'spänning.

"Jag har alltid tyckte det var en tidsfråga med [James]," sa Caesar. "Han var alltid en lagspelare. ... Med killar så där, det kommer full cirkel."



Postat av: malin

hahah kul att får veta mer om dom runt omkring justin! ^^

2010-09-05 @ 09:54:28
URL: http://malinalrup.blogg.se/

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: