Category: | 2010-09-03 | 17:08:03

christofer drew gillar inte justin?

Justin Bieber det är bättre att du håller utkik nu. Christofer Drew, alias Never Shout Never, är för närvarande holing upp på samma hotell som den 16-åriga popstjärnan dock Missouri personen verkar inte vara ett fan.

"Stayin 'på samma hotell som biebs," Christofer tweeted på torsdagen. "Jag är Gunna sparka honom ett **." Whoa! Vi är inte säker på om Christofer är skoj eller inte - han har inte skrivit något annat om Justin - men om han är allvarlig, kan han har just inlett en kamp mellan Never Shout Never fläktar och sann Beliebers
LyssnaLäs fonetiskt

Vi har kärlek för både JB och NSN, så vi inte ska välja några sidor, men när vi tänker på det, är Christofer ungefär som alt-version av Justin. Den avslappnade har tatuerade singer-songwriter byggt en enorm följande av lojala lyssnare och, med hjälp av mega producenter som Butch Walker, har varit banbrytande musikscenen med sin smarta texter och sylt signatur. Justin, å andra sidan har förhäxat världen med sin finfina ren pop / R & B skryt och har Usher och massor av andra topp kändisar i sitt hörn.



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: