Category: | 2010-09-10 | 23:14:01

chelsea handler- I’m not going to waste my time on that guy,’

Watch the 2010 MTV Video Music Awards at MTV.com!
"Jag är ganska bra på att svara på vad du frågar mig, sade hon. "Jag menar, om jag vet svaret. Om jag inte, jag bara bullsh-. Pip att behaga, "skrattade hon. "Jag har glömt var jag på en yngre person nät."

På tal om ungdomar, America's favorit tonåring är VMA-nominerade Justin Bieber, som att ta scenen på mässan, och han har helt det förgångna med komiker. Men hon medgav att även han är en "två ansikte" i kärlek avdelning, tror hon att han vet ganska mycket om det.

"Han vet så mycket om romantik, sade hon. "Om du lyssnar på texten" baby, baby, baby, "eller är det bara kallas" Baby "? Jag måste säga det tre gånger, "orsakar den får mitt hjärta att dunka. Han har uppenbarligen varit runt kvarteret. Jag menar, jag vet inte varför han låtsades att han inte är en sexuellt avvikande, eftersom han är. "

Handler sa hon har sin vakt upp dessa dagar kring pop sensation när hon frågade ut honom på en dag bara att få honom att börja umgås med VMA presentatör Kim Kardashian i stället. "Han är med hjälp av flirtiga kortet med alla han möter, och jag tänker inte falla för det, sade hon. "Jag är 35 år gammal. Jag har bara fem bra år kvar i mig, och jag tänker inte slösa min tid på den killen. "

Den 27: e årliga MTV Video Music Awards kommer att direktsändas från Nokia Theatre i Los Angeles på söndagen. Partiet börjar med MTV News "VMA Pre-Show på 8 PM, följt av den viktigaste händelsen på 9 pm ET / PT. Fans kan gå till VMA.MTV.com (eller text VMA till 97.979 om de är Verizon abonnenter) att rösta på Bästa Nya Artist från och med nu till söndag

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: