Category: | 2010-11-26 | 19:39:04

justin kommer att släppa ett till album nästa år (2011)



Med så mycket som justin har åstadkommit under 2010 så har han verkligen lyft ribban högt för 2011. Justin har redan börjat ladda inför nästa år.
 Bieber kommer inte bara att släppa sin mycket efterlängtade 3-D film, "Never Say Never", utan han kommer också att han  släppa ett album med helt nytt material någon gång senare under nästa år.

Hans mentor, Usher, menar att på denna punkt, är himlens gräns.

"När det gäller musik och underhållning, så är det bara början, säger Usher till MTV News.
"Det finns så mycket mer i beredskap för framtiden, eller åtminstone finns det massor av saker vi kan göra och komma med, och med stödet av hans fans så kommer det att fortsätta att bara växa och växa och växa."

Vid 16 års åldern har Bieber redan åstadkommit ,vad  vissa andra inte lyckats med i musikbranschen, men Usher har sagt att han vill se till att Bieber inte stannar till och njuter av allt som hans popularitet. Han måste fortsätta att växa och hans schema kommer bli mer hektisk.

Frågan om vad han beundrar mest om Justin, sa Usher: "Hans spänning och oskuld i den. Jag menar inte att på ett lätt sätt eftersom jag tycker att han absolut njuter av varje ögonblick av det, som någon ung man i hans ålder skulle, men på ett annat sätt eftersom [i] det hårda arbete som har gått in och ledde till den dröm som har blivit verklighet. Och varje gång du har en möjlighet att göra något otroligt, säger jag honom att göra sitt bästa och vara medveten om att vad du gör idag bör vara för evigt och evigheten. "

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: