Category: | 2010-11-12 | 15:19:45

justin har gjort ett mixtape med Lil Twist

Justin Bieber har redan visat sina fans hans spirande MC färdigheter som Shawty Mane. Nu kan Biebs ta på sig sin rappmössa igen, enligt Lil Twist. The Young Money rapper säger att han arbetar på en mixtape med popstjärnan.

"Det är på gång," berätta Twist till Neon Limelight. "Vi har gjort ett par låtar, och varje gång vi pratar, pratar vi faktiskt om denna mixtape." Så vad kommer fansen att höra på mixtapen? "Vi har nyligen gjort "Billionaire" av Travis McCoy och Bruno Mars," förklarar Twist. "Vi gjorde den med våra egna ord, som en remix. Det är hur vi ska göra en majoritet av mixtapes, med några andra människors låtar och jag bara gör freestyling över dom. Och Justin är en rappare nu, så han kommer också rappa lite i låtarna."

Bieber har sagt att han är öppen för att spela Shawty Mane igen. "Jag tycker att det är kul, jag gillar att rappa," sa han nyligen till MTV News. "Shawty Mane kommer kanske tillbaka i framtiden. Sångaren avslöjar också hur han kom på namnet. "Jag vet inte,  jag och mina vänner skojade bara runt och dom sa typ ," Shawty Mane, "och jag var som," Ja, det blir mitt smeknamn."

Shawty Mane är precis som en rolig karaktär. Du vet, Justin Bieber är inte en rappare, och det skulle bara vara lame om jag började rappa. Det är lamt ändå eftersom jag är en popsångare, men jag tyckte det var kul, jag bara gjorde det som ett skämt. Det var inte något seriöst."
sa justin bieber.

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: