Category: | 2010-11-24 | 00:39:03

Justin Biebers mamma tror musiken håller honom borta från problem

Justin Bieber

Justin Biebers mamma tror att han skulle vara i en "massa problem" Om han inte var popstjärna.

Den 16-åriga sångerskans mamma Pattie Mallette följer ofta med Baby Hitmaker på uppträdanden och så vidare, och anser att hans karriär betyder att han inte kan göra några dumheter.vilket är bra.

"Jag tror att hans mor - hon och jag har pratat om det här - ibland, kämpar hon med hur skyddande vi måste vara på honom, sade hans manager Scooter Braun.

"Men jag tror också, och hon sade det i intervju, att hon känns tryggare med honom leva det här livet för att det är strukturerat och vi vet var han är hela tiden. Hon känner att om de fortfarande var i Stratford, Ontario, skulle han få sig själv en massa problem. "

Även Justins mamma är glad över den struktur på livet på vägarna som hennes son har, anser Scooter det är svårare för Justins pappa Jeremy - som inte längre är i ett förhållande med Patti - eftersom han inte få se honom så mycket.

"Hans pappa är i Kanada och hans mamma är med oss för det mesta," har Scooter sagt. "Jag tror att hans pappa saknar honom mycket eftersom han inte få se Justin lika mycket."

Justin är fast besluten att göra en varaktig framgång för sin karriär och för att uppnå sina ambitioner, tonåringen tillbringar tid åt att studera idoler som ska ge honom en uppfattning om vilka fallgropar man ska undvika.

"Justin studerar inte de människor som gjorde det. Han studerar människor som inte har gått i fallgroparna, " har Scooter sagt.

"Den allmänna känslan vi får är att det hade något att göra med hans talang och allt att göra med hans personliga liv. Liksom barnen som hamnar i droger och förstör sin egen bana. Jag tror genom att titta på det, är han mycket medveten om det.

"Han inser att om han växer upp till att bli en god människa, kommer han att kunna hantera de påfrestningar som kommer med en position som detta."

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: