Category: | 2010-05-29 | 21:31:40

justin klurar lite-twitter

Justin har skrivit ganska mycket på twitter om somebody to love och om musikvideon som kommer komma ut på måndag. han har bland annat avslöjat att det inte är musikvideon somebody to love.
Justin länkade precis en sida på sin twitter med bilder från första inspelning av somebody to love! ;)


här är sidan som han länkat: http://www.thebeatfreaks.com/news/2010/05/12/photos-beat-freaks-set-justin-bieber-music-video
Eftersom bilderna är från somebody to love videon. Så tror vi att det är någe ninja tema eller något. För det är många som kommer från Japan eller Kina som är med på bilderna och dem verkar ju vara dansarna. Så den här musikvideon tror vi kommer bli spännande.

han skrev på sin twitter om en video som några av tjej-dansarna har spelat in, lite backstage under somebody to love.

här är videon som han länkade :




här försöker justin ge oss tips om vad det är för slags musikvideo som kommer komma ut på måndag.

här är videon han länkar :

den här filmen måste vi se när den kommer ut i Sverige. Den verkar vara fett bra!

Först trodde vi att det var somebody to love videon som kommer komma ut på måndag för att på videon som han länkade innan var det bara kineser som var med och nu länkade han karate kid. Som är inspelad i Kina. Men eftersom dem två ledtrådarna inte hör ihop. Eller videon som han länkade innan dem dansarna det är ju somebody to love videon.Och han har sagt att det inte är somebody to love som kommer komma ut. Men nu så gav han en ledtråd den här karate kid. Så videon kanske handlar lite om Karate, som kommer komma ut på måndag ? eller vad tror ni ?

och här är informationen han har skrivit på twitter om allt :

twitter bilden som han har länkat är den här :

det är ju Will Smith's son Jaden Smith som är huvudrollen i videon han länkade (filmen karate kid). Och han skrev ju att det var en ledtråd för videon som kommer komma ut på måndag ?
hmmm.. har han kanske spelat in en låt med Jaden Smith? Eller är det kanske bara så att Jaden bara är med i Justins musikvideo ?
vad tänker och tror ni ? :D

förlåt för det otroligt långa inlägget !

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: