Category: | 2010-06-19 | 15:14:41

justin stödjer

Justin Bieber visar sig mer än sin vackra röst på sin USA-turné, han visar att han har ett vackert hjärta också. Den tonårings känslan har donerat två VIP-biljetter till sin 28 augusti konsert i Newark, NJ. Barnet-faced popstjärna kommer att uppfylla de högstbjudande och en kompis efter föreställningen! Finns det ett bättre sätt att bota din Bieber feber?!
Bieber är den enda tonårings stjärnan i charitybuzz Chris Evert välgörenhetsorganisationer Online Auktion, förbinder dedikerade superstars som: Chris Evert, Cher, Keith Urban, Maria Sharapova och många andra. Hans önskan att ge tillbaka på en så ung ålder gör honom så mycket mer älskvärd!
Budgivningen är öppen från nu till den 8 juli. För en fullständig beskrivning av objektet, besök: http://www.charitybuzz.com/auctions/chrisevert/catalog_items/205227
Inkomster under denna punkt kommer att gynna Chris Evert Pro-Celebrity Tennis Classic "uns av förebyggande" fonden. Den Uns har åtagit sig att en proaktiv strategi för förebyggande av familj och sociala problem som missbruk av gravida och föräldraskap kvinnor. Förra året väckte Classic en jättestor $ 700.000!

om ni inte riktigt förstod , så ska justin stödja en fond, för att hjälpa familjer och barn!

Även Justin kommer att hjälpa att stödja den katastrofala olja spil. Han kommer att sjunga för hjälpinsatser i Gulfstaterna. Enligt EONLINE & JustJaredJr: Den "katastrof i Gulf: Hur du kan hjälpa" fundraiser kommer luften på Larry King Live måndag natt (juni 21) och kommer att gynna dem som stannar ödelades av Djuphavsräka Horizon oljeutsläpp. Den Telethon kommer innehålla gäster , online och via satellit. Den framstående namn som du kanske känner igen: American Idol's Randy Jackson, Ted Danson, Lenny Kravitz, Jenny McCarthy, Tim McGraw, Alyssa Milano, Robert Redford, Ian Somerhalder, och Pete Wentz. Medel från Telethon kommer att gynna United Way, National Wildlife federationen och naturskyddslagen, hjälporganisationer som står i förgrunden hjälpa familjer, individer och djurlivet påverkas av ÖVERSVALLANDE.

Och justin vill också stödja naturskyddslagen. Det har ju läckt ut olja i havet. Och nu ska dem stödja de och försöka samla in pengar och då ska Justin sjunga och visa att han stödjer dem.



    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: