Category: News! | 2010-07-05 | 13:48:32

Justin @ Madame Tussauds!

Justin Bieber fans borde inte bli förvånade över att kärleken till artisten kanske skulle kunna ge honom en speciell plats i New York City eller Los Angeles. Eller kanske båda. Enligt en video som släpptes i Torsdags, jobbar Madame Tussauds i New York City på deras nästa projekt och det verkar som att Justin är näst.

Vid presentationen av Kim Kardashian's vax figur, berättade talespersonen lite för mycket om vem de jobbade på för nästa Madame Tussauds. Sa att det var en 'han' och 'ung' framför kameran och sedan på avstånd från kameran säger personalen att de jobbar på en 'artist som tjejerna skriker för' detta kan bara betyda Justin Bieber. Många av kändis kolumnister är 99% säkra på att Justin Bieber är upp näst.

Låt oss hoppas att Justin Bieber vax figur har hår som man kan röra (som Robert Pattinson's figur) och kläder lika coola som Ushers.

Medan vissa undrar om han kommer ha en plats i NYC eller LA, är det säkrast att ha en vax figur på båda platserna för fans att uppskatta, men bli inte överraskad av att se Justin Bieber i Times Square först. Alla coola kändisar går dit för debut.

I denna videon i slutet (ungerfär vid 01:27) nämner tjejen som pratar deras nästa projekt, som kanske kan bli Justin! :)

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: